Islamski skrajneži obglavili ameriškega novinarja

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne samo kosovo, tudi Kranj..
shocked-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Fadil je poslednji Slovenec v Kranju? Jaz sem doslej imel 3 dečve s Kranja, nobena ni bila slovenka, okej ena je bila do treh četrtin. In ne, nobena ni bila albanka...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
No, izi, na tak način so šipci zavzeli kosovo. Lahko negiraš?

Na netu bos z lahkoto nasel popise. Albanci so tam konkretna vecina ze vsaj 100 let. Sicer dosti dlje ampak v dobo jamskega cloveka se ne mislim spuscat. Ni treba ponavljat neumnosti iz najhujsih casov Milosevica.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.099
-8.765
113
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Kaj mata pa skupnega svinjina in fuk...nje?
Ja njemu je to svinjsko opravilo
hysterical-1.gif
(sej veš, cerkev trdi, da sex ni za užitek, samo za otroke)

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Fadil je poslednji Slovenec v Kranju? Jaz sem doslej imel 3 dečve s Kranja, nobena ni bila slovenka, okej ena je bila do treh četrtin. In ne, nobena ni bila albanka...

Fadil je iz Bleda. V Kranju pa je trenutno...

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
dost pofu...ljivih bejb; saj so že otomani rekli, da je otrok Turka - turek, a ne? Fantje, dost drkan.a. kavsat pa naredit slovence...
Pol pa ne jokat, da nas ni več. Pa če je krščen ali ni krščen...
Če je unim luštno z obrezanimi naše natepavat - ker naše pač zanima, kako je za razliko končno z trdim pa obrezanim kavsat - potem je verjetno radovednost tudi na drugi strani... Le kako je z požegnanim mehkim "al dente" špagetkom doživeti orgazem. Morda katera celo zapoje Aleluja, a ne, 8888?
By the way, 4*8, a si sploh že probal kavsat za užitek?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
Samo to ti odgovorim, v EU je še najmanjši problem rodnost, problem je nenormalna porast priseljencev in to predvsem iz islamskega sveta, zanimivo pa tako je lepo tam dol.
Če pa že govoriš o tem kako lepo bi muslimanko nategnil, potem pa kar daj, če ti seveda tista jajca sploh še delajo, saj imaš hitro za vratom celo družino, če jo samo nategniš, to je drugač, če si ti nategoval kurbe, iz normalne familije pa je problem, poglej samo kakšne probleme imajo če si Kurd ali turk! Tako da ne opletaj s tistim mehkih curaklnom.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.256
1.765
113
40
A ti pedri znajo se kaj razen se izzivljat nad ujetniki?

Aja..razen da bezijo pred kurdskimi deklicami?