Iščem zamenjavo za Matrix-a

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Verjetno nisi bral vsega, zato ponavljam: kolikor vem, sem šel preskušat udobje v vse avtomobile tega razreda, na koncu sta na 'situ' ostala le še dva - ix20 in B-max.
Znamka Hyundai mi je dobro znana, Forda pa nisem imel že nekaj desetletij (zadnji je bil Capri, v sedemdesetih), sprašujem za izkušnje uporabnikov prav tega modela, torej B-max-a

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Mene pri B-maxu moti to, da nima B stebrička. Ne vem vrata se po mojem občutku nekaj trdo zapirajo pa tudi ne vem kako bo zadeva delovala čez nekaj let...

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
@oriolus: Ženo je pri B-maxu odvrnilo kup gumbov na sredinski konzoli v piano laku - odlično za prstne odtise in prah...

@dejk0: odsotnost B-stebrička ima predvsem prednosti; vseeno bi rad videl kleparja, ki bi po nesreči znal vse skupaj dobro popraviti.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.267
1.896
113
Aha...torej je to že tvoj izbor. Na tvojem mestu bi se držal tistega, kar bi dobro poznal...pogoj seveda v dosedasnjem zadovoljstvu. Nima smisla eksperimentirat.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Torej da avto vžge kasneje kot obrneš ključ se ne opazi čisto nič?Ampak samo če je to treba??? OK, sam da maš ti prav
hysterical-1.gif

LP

Kot sem napisal. Nisem pa kriv, če še nisi prišel blizu (pol)modernemu dizlu.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Torej da avto vžge kasneje kot obrneš ključ se ne opazi čisto nič?Ampak samo če je to treba??? OK, sam da maš ti prav
hysterical-1.gif

LP

Kot sem napisal. Nisem pa kriv, če še nisi prišel blizu (pol)modernemu dizlu.

Spet bereš samo napol oziroma samo tisto kar ti paše... Na tvojo žalost mam pa verjetno modernejšega od tebe
grims-1.gif

Preberi malo višje kaj si napisal, potem boš doumel, na kaj sploh odgovarjaš. Ti bom na hitro pomagal. Če Dizla vžgš s ključem še marsikateri zažne takoj vžigat, tako kot bencinarji. Ampak verjamem, da boš ta stavek zopet "spregledal".

Pa hvala da še naprej smetiš temo
hysterical-1.gif

LP

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Verjetno nisi bral vsega, zato ponavljam: kolikor vem, sem šel preskušat udobje v vse avtomobile tega razreda, na koncu sta na 'situ' ostala le še dva - ix20 in B-max.
Znamka Hyundai mi je dobro znana, Forda pa nisem imel že nekaj desetletij (zadnji je bil Capri, v sedemdesetih), sprašujem za izkušnje uporabnikov prav tega modela, torej B-max-a
Kaj pa glede servisev si se pozanimal?

Domnevam, da si s Hyundajevim zadovoljen; imaš kakšnega Fordovega relativno blizu in kakšne izkušnje imajo z njim uporabniki?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi: Domnevam, da si s Hyundajevim zadovoljen; imaš kakšnega Fordovega relativno blizu in kakšne izkušnje imajo z njim uporabniki?
Bolje rečeno - sem bil zadovoljen, sedaj pa se je zamenjala ekipa in nisem več tako prepričan. Sicer so korektni, prijazni, vendar ...
Ford servis imam tako rekoč 'pred vrati' (Summit), vendar se mi niti ne sanja, kako dobri so, tudi te informacije bi bile dobrodošle.