Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz pa iščem mp3 iz reklame za Coca colo tile stvorčki:

https://www.youtube.com/watch?v=NCw6OqywxVc&NR=1

Pa mogoče tadolgo verzijo iz slo reklame
smile-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Ti hočeš to kar je v reklami ali celo verzijo? Kaj je pa v slo. reklami drugače? Ista je. Kje je pa problem najt ta mp3? Ti lahko jaz pošljem enega in drugega
wink-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
rabim komad, kjer en tip skozi celo pesem govori. V bistvu daje napotke za boljše življenje, kao smile every day in tako sranje....

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
iščem en komad. vbistvu se spomnim samo videospota, besedila pa niti malo. zdi se mi da je v naslovu pesmi neki Venus al pa Mars, nism pa siguren da je. pa vem da igra z bendom tudi orkester. na koncu videospota vem da je tko bend v eni dvorani, pa tepihi so po tleh
smile-1.gif

je pa to star komad kake 5-8 let... bi kdo mogoče vedel o čem govorim?
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mogoče Funky G? Samo v tekstu ni "kafana", ampak mislim da se "dok ja padam" sliši podobno.

Funky G - Leti, Leti

O kafani pa Funky G poje v "velehitu" Kafana na balkanu (če ni zgornji komad potem poglej še tega za vsak slučaj).
aplauz.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Ker si zadnji:
iščem Fragma vs Playa limbo "Toca me a las 10" (mijangos mashup rmx) z letnico 2009.
Proav srečen bi bil, če mi kdo pošlje na mail.
aplauz.gif
(ergo.erat@gmail.com)

hvala in lp

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz bi si pa rada ogledala vse oz. čim več oddaj od Gorana Miliæa. Ta novinar dela res dobre reportaže o potovanjih, sam jih nikjer ne najdem, po TV pa vedno zamudim. Trenutno se vrti serija Idemo u Ameriku. Če ima kdo se priporočam za kakšno informacijo kje dobit.

Pa še en link, da se bo vedlo o kom govorim klik

karantanka@gmail.com

Nazadnje urejeno:

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Mogoče Funky G? Samo v tekstu ni "kafana", ampak mislim da se "dok ja padam" sliši podobno.

Funky G - Leti, Leti

O kafani pa Funky G poje v "velehitu" Kafana na balkanu (če ni zgornji komad potem poglej še tega za vsak slučaj).
aplauz.gif

NAJ NAJ NAJ lepša hvala. Pravilno predvidevanje....

Kako se * talajo...?