Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Kdo slučajno ve en star house/trance kle je nekje umes...poje pa en tib not.....everything gonna be alright....?

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Situacija je naslednja. Lansko leto na jadranju smo ob precejšni količini popitega alkohola plesali na en truba house mix komad, ki se je zavrtel par 10x. Cd se je po jadranju nekam izgubil in sedaj že 3/4 leta iščem to muziko. Vse možne search kombinacije na Youtubu niso dale pravega rezultata.

Torej: house/dance remix komad s trubami (mislim, da brez vokalov), verjetno letnik 2008 (ali 2007)

Podrobnosti se zaradi alkota ne spomnim najbolje , a bi se komada, če bi slišal pravega, spomnil.

Upam, da kdo ve kaj imam v mislih.
LPM;

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ..

Živjo,

nja, ene par komadov ne najdem pa ne najdem - če mi jih kdo posreduje, bi bil več kot hvaležen:

1. Damjan Murko - Srečen ker sem moški
2. Sasha - Vrtnar
3 Game Over feat. BBT - Vrni se(?)
4. Od vardara pa do Triglava

Najbolje, da mi kr pošlje na ziga.vodusek@planet.si (spremeni končnico v .dat)

Hvala

lp

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz..

rabu bi komad od Bajaga-Godine prolaze na ovca01@gmail.com

Tenk u
cheer.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Iščem naslov ene slovenske pesmi, je taka bolj poskočna, pa v refremu ima prblizn tak besedil: "Doktor, doktor, daj mi vina prosim, če ne ....."

Pozna kdo?

COBO

Pripravnik
21. feb 2008
114
0
16
Pozdravljeni,

mene pa zanima če kdo pozna izvajalca originalnega komada MUSTAFA, ki ga v priredbi pojeta tudi Korado in Brendi. Oriignal je pol arabsk pol angleski ( nekje začetka 90ih ).

Edini komad mojega otroštva katerega nisem mogel najti, ker pač ne poznam naslova
smile-1.gif

Anyone ?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
slovenski komad, ki se vrti zdele zadnje par tednov po radijskih postajah, edini stavek, ki je ostal v spominu je:
"za zabavo skočiva v lavo"

ma kdo kej pojma?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik COBO pravi:
Pozdravljeni,

mene pa zanima če kdo pozna izvajalca originalnega komada MUSTAFA, ki ga v priredbi pojeta tudi Korado in Brendi. Oriignal je pol arabsk pol angleski ( nekje začetka 90ih ).

Edini komad mojega otroštva katerega nisem mogel najti, ker pač ne poznam naslova
smile-1.gif

Anyone ?

Novejsa izvedba (drugace stare pesmi) je tale

Rida - Ya moustafa:
https://www.youtube.com/watch?v=YnnXq9HMiH0

COBO

Pripravnik
21. feb 2008
114
0
16
Ma jao k je bla cca leta 1995 ta verzija k je v angleščini pela vmes ženska pa se najbl od vseh je podobna Korado in Brendi izvedbi.

Ne bom nehu dokler ne najdem
smile-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Rossoner pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kdo slučajno ve en star house/trance kle je nekje umes...poje pa en tib not.....everything gonna be alright....?

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/3RPMrGMEZ-w"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/3RPMrGMEZ-w" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Al pa tole, čeprov nism lih zihr za stil
grin1.gif

PREFIX

Pripravnik
12. jan 2008
73
0
6
Jaz pa na netu nikjer ne najdem komad od poštraka anči in sicer galileo remix.če ima kdo, bi res prosil,da mi pošlje na ZS.