Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne, stroj je kot pribit, relativno nov. Pa do pulta ima centi ali 2 lufta, ne vem tocno koliko, sem samo enkrat videl ko bila prenova koncana. Umivalnik ne sega pod pult, od sifona pa je stroj oddaljen ene 20 cm.
Tole težavo smi mi rešili pred kratkim. Gorenjev pralni stroj (star cca. 6 let) je stalno skakal po prostoru, nič ni pomagalo, niti Gorenjev serviser. Ko smo se preselili, sem ga dal na tisto gumi črno podlago in evo, problem rešen.
Tole težavo smi mi rešili pred kratkim. Gorenjev pralni stroj (star cca. 6 let) je stalno skakal po prostoru, nič ni pomagalo, niti Gorenjev serviser. Ko smo se preselili, sem ga dal na tisto gumi črno podlago in evo, problem rešen.
Ja, v waserwago pa podstavke in stoji kot pribit. Pa tudi ropota ni več tskega kot če potuje po kopalnici. Kopalnice so sploh problem ker pođem ni raven zaradi odtekanja vode/padca.
male luknje pač moraš oblečt v svetlo belo, tako se največ poveča prostor... recimo dubaj v bolj fensi modelih je vse beli marmor ve velikih formatih in pipe in ostalo v zalti barvi..to je očitno tam standard, zgleda pa sicer mal kičasto a drago.
jaz imam tudi še en tak projekt, eno majhno luknjo v kopalnico da bo zgledalo..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.