Notranji arhitekt za prenovo kopalnice

jezek

Guru
24. jul 2008
3.435
1.437
113
Ne, stroj je kot pribit, relativno nov. Pa do pulta ima centi ali 2 lufta, ne vem tocno koliko, sem samo enkrat videl ko bila prenova koncana. Umivalnik ne sega pod pult, od sifona pa je stroj oddaljen ene 20 cm.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.031
577
113
Tole težavo smi mi rešili pred kratkim. Gorenjev pralni stroj (star cca. 6 let) je stalno skakal po prostoru, nič ni pomagalo, niti Gorenjev serviser. Ko smo se preselili, sem ga dal na tisto gumi črno podlago in evo, problem rešen.
Ja, v waserwago pa podstavke in stoji kot pribit. Pa tudi ropota ni več tskega kot če potuje po kopalnici. Kopalnice so sploh problem ker pođem ni raven zaradi odtekanja vode/padca.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.517
10.737
113
male luknje pač moraš oblečt v svetlo belo, tako se največ poveča prostor... recimo dubaj v bolj fensi modelih je vse beli marmor ve velikih formatih in pipe in ostalo v zalti barvi..to je očitno tam standard, zgleda pa sicer mal kičasto a drago.

jaz imam tudi še en tak projekt, eno majhno luknjo v kopalnico da bo zgledalo..

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.344
9.579
113
EU
Kopalnica je dva krat dva metra. Na eni steni vrata. Na kontra steni vrat je okno.
Notri je tuškabina s steklom do plafona,. Pri oknu je steklo tuš kabine samo do spodnjega roba okna.
Torej.... tuš kabina, umivalnik 80, pralni stroj, wc školka monoblok, bide na steni in dve omari plus ogledalo. Ploščice po celi kopalnici obvezno do plafona, ker majhen prostor takoj "zašvica", in plošcice to prenesejo, barva bi težje.
Kakšen notranji arhitekt. Narisal na papirju A4, v merilu z razmernikom.
Iz kartončkov izrezal v merilu vso opremo in tuš kabino. Žena je obračala po papirju elemente celi popoldan. Prišla do končne namestitve, pri kateri sem korigiral "nevzdržne" kombinacije. Rešitev spravila na papir (v merilu), in dala mojstru v roke, naj naredi.
Brez arhitekta, ki bi orjentiral plošcice v smeri gibanja sonca, ogledalo postavil v skladu "feng šui" pravili.....

• Všeč mi je
Reactions: nacek in jezek