Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska! II

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
pa poslušaj še Video Games od Lane del rey , če želiš dinamičnješo varijanto istega komada potem dopiši Club clique

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Če še nisi našel

zdele vidu, da je že
smile-1.gif

pozabljeno

Nazadnje urejeno:

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
iščem en house komad ki je na začetku intro kot v kakšni grozljivki potem pa začne nabijati
smile-1.gif

Prosmi čimveč predlogov.
hvala

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.931
396
83
jst pa iščm naslov kumada iz nove simobil reklame. Znan kumad sam se ne morm spomnt kva je že.
hvala

lp

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.931
396
83
ne ni ta. a veš d zdle pa nism zihr če je simobilova
smile-1.gif
neki strange parasite mislm d poje nakonc.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
380
9
18
Sicer ne vem za katero reklamo gre, ampak ko si omenil parazita sem se spomnil na slovenski duo Silence... naslov komada pa je Skin. Mogoče si to iskal.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Jaz pa že par let iščem eno pesem, ki sem jo poslušal kakšnih 15 let nazaj. Ne vem izvajalca in ne naslova. Gre pa za slovensko pesem od Smookie - Living Next Door To Alice.

Slovenska verzija mi je spolnega dobra. Na kaseti sem jo nekdaj imel posneto, zato vem da obstaja ...

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Uu ... hvala. Ne moreš verjeti ... jaz pa sem cel čas ugibal kakšen naslov bi bil v slovenščini ... še na pamet mi ni padlo, da bi kar v angleščini napisal in potem slovenska izvedba.

Sicer se mi vseeno zdi, da je ona bila enaka kot originalna ... brez basov .. ampak tudi ta ni slaba.
smile-1.gif

Dobiš zvezde.

alfster

Zelenc'
9. apr 2012
1
0
1
Živjo.Iščem slovensko priredbo komada sunshine reggae.Ne vem ne naslova,niti izvajalca,vem pa ,da je v primorskem jeziku.Hvala za pomoč.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Iščem en slovenski komad, ki ima v besedilu refren na podobno melodijo kot tole prvi del žvižganja v naslednjem komadu....

V glavi sestavljam besedilo slo komada in se mi zdi da so neke besede, "in vse se se spreminja v noč, proč...bla bal" ne vem. Imam na koncu jezika pa se ne spomnim
smile-1.gif
.

LPM;
wink-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Jaz pa mam neko drugo prošnjo ... po netu že 2 dni iščem posnetek, ki je bil na Radio City v Reporterju Milanu ... Tema je bila o policistih, ki so stavkali ...

Šlo pa je nekako tako ... policist stavka pa stoji ob cesti, ker (mislim da) sreča kolega ... za tem pa se en z avtom pripelje in se kar sam ponuja, da ga policist pregleda, mu govori, da je pijan itd ... policist pa mu cel čas kontra govori, da se to tudi njemu včasih kdaj to vse zgodi in da stavka ... na koncu pa reče voznik, da gre enega zdaj ubit ... pa mu policist reče, da on nima nič s tem, ker je prometni policist.

Povsod je vsega boga za najti o Reporterju Milanu, ampak tega pa nikjer ne najdem ...

Bilo pa je par dni nazaj po radiju, ko se je začela policijska stavka.

Če bo kdo kje našel ta posnetek, bi prosil, da prilepi link.