Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska! II

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
sej vem da je tole skor nemogoče d bi kdo vedu, pa vendar.
iščem komad ki se suče v disco sceni, v filmu gangsters paradise jerusalema, je pa nek afriški izvajalec

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
ksz

prvič mislim da sem slišal enkrat na začetku maja, je kar dostikrat je po radiu...
uglavnem poje ena ženska v kar hitrem tempu, refren se mi pa sliši nekako tako:

i know you did your best, i know i wasn't last,..., there's a picture of you uouououo

ampak zagotovo ne točno tako ker bi sicer že našel na googlu....

kakšna ideja?

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
sej vem da je tole skor nemogoče d bi kdo vedu, pa vendar.
iščem komad ki se suče v disco sceni, v filmu gangsters paradise jerusalema, je pa nek afriški izvajalec

Sploh ni nemogoče,eni smo na svetu zarad muske
grin1.gif

zola-x girlfriend

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
okrog 11ih sem slišala na salomoncu en hud komad, refren je bil neki kao "following you..."(house)
Kater komad bi to bil?

EVO NAŠLA! jej!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
iščem en dance/house komad.. če je kdo bil na bazenih energije so ga vrteli ene 5x minimum.. začetek je taki jooooj č nwm kak bi reko :D.. svetovno se začne vglavnem pa takoj v uho padne..

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
To ne pomaga nič. Vsaj napiši če poje moški/ženska, kaj približno poje v refrenu, še kakšne posebnosti (dropi, čudni zvoki...), pa lahko vsaj ugibamo.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
mislim ke niše ne poje, ker nisn bil glih neke trezn da bi se spomno vsega.. se bom neki probo zvejet pa tu gor dam.. težko je ko komad nia besedila :S

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Ok zdej sm pa jest mrzel na enmu komadu...na tušmobilovi buhtli od telefonije strani se takoj začne predvajat....
če je komi kej jasn???

še besedilo kokr ga slišm:
i love you you love me....'cos it's you you got the right stuff

kokr da bi mal na leeloojamais potegnil al pa en tak housič
confused-1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
mislim ke niše ne poje, ker nisn bil glih neke trezn da bi se spomno vsega.. se bom neki probo zvejet pa tu gor dam.. težko je ko komad nia besedila :S

končno našo pm!!!! :D

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Iščem dva komada.

Prvi: house/dance komad, bolj poleten, sem skoraj prepričan, da ni letošnji hit, ampak že malo starejši. Poje ženska, nekaj podobnega temu: bam bam daramdiram bam bam (namesto bam bam je mogoče dam dam) in to večkrat ponovi s spremembo glasu

Drugi: zopet house/dance komad v stilu komada Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll iz project X. Večino časa je samo melodija, vmes pa ženska poje nekaj temu podobnega: a i a ei.

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Prvi: house/dance komad, bolj poleten, sem skoraj prepričan, da ni letošnji hit, ampak že malo starejši. Poje ženska, nekaj podobnega temu: bam bam daramdiram bam bam (namesto bam bam je mogoče dam dam) in to večkrat ponovi s spremembo glasu

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Dober predlog, ampak na žalost ni pravi. Bil je bolj v tem poletnem stilu:

Edit:
Sommer hit + bam bam pa sem na srečo našel komad
smile-1.gif

Tale je:

Še vedno pa se priporočam za drugega.

Nazadnje urejeno:

Docko62

Zelenc'
5. apr 2011
4
0
1
Ne vem če je to ravno prava stran, A kljub temu bom poskusil srečo. Morda je komu znano.
Nekaj časa me že morijo s to pesmijo. A mi ne znajo povedati kdo to pesem izvaja. Na vsak način pa hočejo ta komad imeti.

Gre nekako tako.

oče danes vsi, vsi smo domov prišli,
oče danes vsi, radi bo voščili,
da še dolgo bi, zdrav in vesel prepeval si,
da še dolgo bi, skupaj nazdravljali......

Sam ne me poslat na luno
smile-1.gif