Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska! II

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Iščem naslov komada in izvajalca.
Je tak bol počasen komad in precej dolg. V njem pa en moški ne poje ampak govori kot da bi pripovedoval oz dajal nasvete kako živeti .
En del besedila (in tega je zelo veliko) gre tako " Live in New York once , but dont live too long.... Dance!..."
tongue-1.gif

Če mi kdo kaj svetuje?... Pretty please!
grin1.gif

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Iščem naslov komada in izvajalca.
Je tak bol počasen komad in precej dolg. V njem pa en moški ne poje ampak govori kot da bi pripovedoval oz dajal nasvete kako živeti .
En del besedila (in tega je zelo veliko) gre tako " Live in New York once , but dont live too long.... Dance!..."
tongue-1.gif

Če mi kdo kaj svetuje?... Pretty please!
grin1.gif

mogoče to??

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Neverjetno ! Imaš prav
zmaga.gif

Kako pa da si to vedel/a? Šele potem ko sem slišal komad sem videl da so bili moji namigi bolj kot ne patetični
grin1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Iscem komad, ki ga poje moski v spanscini menda.
Komad se zadnje case dost vrti, radio city ga ima v reklami za ne vem ka
tongue-1.gif

Se pa napenja z nekim iiii.....anyon
confused-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Mogoče kdo ve kje najti remix od Tinkare Kovač - Znam živet (na tleh)?

Na Radio 1 SLO (internetni radio) sem jo že parkrat slišal, ampak na netu je ni mogoče najti. Remix je dober.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
ksz

danes sem slišal en komad na Radio Si, ki ga poje ena ženska. Vse kar sem si zapomnu od besedila je "Counting days ... four five...". Ni pa komad od melodromov Countng day (ja sem že obračal Utube).

tnx!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Še jaz s prošnjo. Prav tako radio, slovenski komad, moški glas, če se ne motim, poje nekaj o študentskem življenju pa potem še neko odraščanje, to je vse kar sem ujel, sem moral ven iz avta na žalost.