Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska! II

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz...

Iščem komad Heart and soul, piano edition (to je un komad iz filma Big, kje je Tom Hanks v veleblagovnici, pa na ta velik piano igra)... Bi ga dal za zvonenje, sam so vsi, k sm jih najdu z besedilom, tko da če ima mogoče kdo ta komad samo v klavirski vrjanti (brez govora oz. petja), bi se priporočal...
cheer.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.607
113
Iskajoč brata
iščem eno slo pesem. Gre se od ene punce (rdečelaska), ka jo kao en tip zasleduje, jo je strah in gleda nazaj, če jo še, tipu se pa ful dobr zdi, ker ga kao ogleduje nazaj

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Iscem naslov in izvajalca enega komada iz srbsko-hrvaskega jezikovnega obmocja, iz obdobja 2001-2003 ali tam nekje. Pojma nimam, kdo bi izvajal (sem iskal Boris Novkovic, pa ni nic relevantnega najdu), poje en tip, gre o eni zenski (itak), ki nastopa skozi cel spot, edini del besedila, ki se ga spomnim, je "malecka sve zapecka" ali nekaj v tem stilu. Takrat se je stalno rolal na eni lokalni kabelski lojtri v LJ.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A mogoče kdo ve kaj je za en komad, ki se zdaj pogosto vrti po radiu. Poje ga tip, bil sem prepričan, da je Da Phenomena, pa ne najdem na youtube komada. Besedilo sem pozabil, ko naslednjič slišim, si zapišem.
grin1.gif

Končno našel:

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Bolj mim že nebi mogu vsekat....
drugač je to naša produkcija,nism pa čist na tekočem al je od erxon-a pa spinne-ta al oa kerga iz te grupe..