Iščem, pa ne najdem - film

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
A se spoznate tudi na južnokorejsko produkcijo, verjetno iz začetka 80-ih, akcijsko-kriminalni žanr?
Vrtelo se je v NMju v kinu Dom JNA, gledal sem na "šverc" in izza platna, tako da sta bili leva in desna stran obrnjeni, pa sem se ,takrat kot mulo, vseeno skoraj uscal v hlače od napetosti.
lp

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Iščem film ki prikazuje kako skupina ljudi zgradi zaklonišče pod hišo ker mislijo da bo konec sveta, nato pa pade avion na to hišo in pridejo šele po 20 letih ven

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Grozljivka, kjer na koncu utripa srca v kozarcu....

Verjetno iz osemdesetih...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
kje bi dobil slovenski film 9:06 ?

edit: najdu! ni dovoljeno limati direktne linke od torent strani

Nazadnje uredil moderator:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.897
-355
113
en vojni film, k eni (nemci al rusi) okupirajo eno vas, prebivalce zaprejo v eno stalo/cerkev in jih zazgejo... na koncu pa sledi mascevanje, k jih dobijo pod enim mostom....

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Ojla

Iščem slovenski film z naslovom "KRČ", ki je bil posnet nekje 80 let prejšnjega stoletja na Dolenjskem. V njem je nastopil kot statist tudi moj dedek. S tem filmom bi imel še en spomn nanj, ob obstoječih fotografijah. Bil je res car.

Lep pozdrav

mlejko

Zelenc'
14. nov 2012
2
0
1
Pozdravljeni,

Iščem film, če se ne motim je italijanska črna komedija. Dogajanje je prestavljeno v čas 2. SV in se gre o tem kako mlado družino (oče, mama ter sin) pošljejo v koncentracijsko taborišče. Oče je nek nasmejan in pozitiven človek zato tudi želi prikazati sinu da je to le ena velika igra in da bodo na koncu dobili nagrado če zmagajo. Seveda malemu sinu do konca samega filma ni jasno kje je. Na koncu mu očeta ustrelijo, če se ne motim tudi njegova mama ne preživi. Spomnim se samo še konca ko Američani osvobodijo to taborišče in se mali pojavi ter zleze na tank in se veseli ker je prepričan da so zmagali v tej veliki igri. Glavni igralec je znan in je igral v večih takšnih filmih, žal se pa nikakor ne spomnim kdo je oz. kako bi se imenoval ta film.

Lep pozdrav

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Iščem eno komedijo iz 90ih. Scena iz filma, ki se je spomnim je, da je šla skupina mladih fantov k prostitutki, ta pa ni hotela seksat z njimi, ker so bli premladi in je samo en lahko prst pomočil v njo, potem pa so to vohali v gostilni :D

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
studentje so pobirali sportne stave, vse skupaj je laufalo preko knjig v knjiznicah, ko so se zneski zaceli povecevat, se vmesa mafija in na koncu pade stava, kjer ...

ce kdo ve naslov ... je pa starejsi film, nekajkrat ze predvajan na rtvslo ...

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.908
262
83
Slovenija
Jaz pa iščem originalno ime risanke Biba (punčka ki vedno nekaj teče, zraven pa ima malega zelenega zmajčka). Predvaja se v jutranjem programu tv slo.