koliko se jaz pogledoval naokoli sem prišel do zaključka da npr. pri seriji 7 ostaja kvaliteta slike ista, spreminajao se le 'dodatki' za katere moraš pa sam presodit ali jih potrebuješ ali ne.
Npr. jaz se najprej gledal 9732...pa sem prišel do zaključka da bom doplačal 300 EUR (oz pri nas kar 500 EUR) več, samo zato da bom imel potem vgrajen čitalec kartic (SD, MM,....)?
Čemu? 9632 ima s strani USB priklop kamor priklopil USB ključ pa imaš vse kar potrebuješ...tako da....pač pretehtaš do kam si pripravljen iti (oz. kaj res rabiš in kaj ne).
(ker sam imam pogosto probleme s tem, ker bi rad najbojlše...potem pa dam denar za neumnosti po nepotrebnem. Zdaj sem prišel do te 'stopnje' ko poskušam dobiti najboljše (v kakovosti) - torej do modelne številke, kjer dobiš največ, potem pa znotraj te ševilke poiščem raje tisto zadevo z manj opreme, ker na ta način pač nimaš 'nepotrebnih' zadev, ki jih mogoče sploh ne boš uporabljal...televizijo predvsem gledaš...čemu potem čitalec SD kartice? (za par 100 EUR doplačila).