Iščem gostinski lokal za najem

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Baje še je dva tedna spal v kafiču in to s pihalko, ampak ni blo nobenega saboterja blizu...

.

Popravek:

Kolega me je ravno popravil: so prišli, oz. šli sumljivo mimo in vidno nekaj načrtovali, pa je baje pri pol odprtih vratih
še enkrat usekal. Ampak to so od-ust-do ust govorice, je pa tista prva štorija resnična. Sej bo se kak mariborčan vključil
in še povedal kaj več...

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
Zakaj ste mi ukradli temo?
Raketirajo
10.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No ker vidim da ste tukaj gori sami znalci mi dajte povedat kje v Mariboru se vse reketira?

Nikjer. čisto je ko suza. 3/4 kafan tak komaj shaja, tistih 1/4 ko jim pa dobro gre pa so enostavno preveliki. (lokali od Š. recimo)

Lastniki kafičev, ki dobro laufajo, imajo ponavadi poznanstva v podzemlju in kako svojo ekipo fantov, zato jih nihče ne upa reketirat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Delno je tako, delno pa je tudi tako, da so taki zares močni kafiči neodprti za pogajanje s temi reketaši, finančno so zadaj toliko močni,
da jim obstaja velik kup sulucij, ena je ta, da če te pride nekdo reketirat, najameš ti nekoga ki bo zreketiral njega, al pa enostavno pustiš
v smislu da ne narediš nič, si visoko zavarovan in pod video nadzorom, tako da lahko pridejo polamat cel lokal z osebjem vred, boš pač
imel 2 tedna zaprto in boš odprl renoviran lokal, vseskupaj te stane mogoče 2 jurčka + kok ti da zavarovalnica, ampak imas pa renoviran
lokal
smile-1.gif
Pa seveda vse posneto, ti problematični tipi so ponavadi že stari znanci plavcev, tako da jih slejkoprej pofišajo. Ampak to velja
če imaš kot lastnik lokala par 10k prišparanega profita prejsnega četrtletja kot backup, da lahko imas zaprto tudi en mesec pa te to nebo
pokopalo.

Najlažje je pa najet nekoga, ki mu nebo problem cuknit ven uzija pa zaropotat po avtu modelov ki so prišli reketirat. Ko ti preluknjajo
cel avto brez vsakršnega opozorila, pa še jebene kamere od lokala na parkirišču tisti dan ne delajo,... Kr jeba. Jaz osebno se eč nebi vračal
grozit, če mi po drugi grožnji avto spremenijo v ementaler.

Sicer pa v te hude lokale večinoma zahajo taki ki so se z tem bavili pred 15imi leti in danes živijo čist drugo živlenje, in vrjami da
že tisti nebi pustili da se obira lokal v katerem so oni "glavni".

Pri nas sta 2 taka lokala katera bi vrjetno mela za reketacijo dovolj denarja, ampak tja zahajajo taki modeli da niti pomislil nebi
da bi tam kaj probaval čeprav je on tam samo gost.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
He he..to je tud res..prideš v MB lokal..za prvo mizo sedi A.M. z družbo..pozna ga cel Maribor..zdaj pa ti reketiraj..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Hja nevem če še ima A.M. kakšno moč, časi so drugi, nekatere je malo čas povozil veš. Res da je faca in ikona to pa tut mislim da bo vse...