iPod

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Se še komu kdaj zgodi, da "preveč" hoče od itoucha in kar fgreezne pol pa počakaš ene 10min pa lahko narediš reset?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
men nikol,

edino safari me vcasih zeza, npr. ce na siolu odprem clanek, ki ima ogromno komentarjev, recimo 150+

se safari kr sam od sebe zapre
confused-1.gif

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Se še komu kdaj zgodi, da "preveč" hoče od itoucha in kar fgreezne pol pa počakaš ene 10min pa lahko narediš reset?
jaz v takih primerih pritisnem On/Off gumb na vrhu iPoda. Počakam 2 sekundi in spet prižgem. V vsega skupaj 5 sekundah od "zatrokiranja" do ponovne uporabe.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
mene pa neki zanima,
mam touch 1. gen. in preko itunes mam gor za dobrih 100 € aplikacij (igrce, slovarji, pa cel kup neumnosti)...

kaj se zgodi, ce npr. tega toucha zgubim in kupim novga,
a lahko te aplikacije nalozim na novga toucha?

Najboljša rešitev je, da ko priklopiš toucha v iTunes nanj klikneš z desno tipko in izbereš "Transfer Purchases". Preneslo ti bo vse kupljene aplikacije, serije, filme, mp3je,... na računalnik in ko boš priklopil drug touch boš to vsebino samo sinhroniziral. Seveda si je pametno delat tudi backup za vse nastavitve,...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
vse sn preko racunalnika kupil in pol na touch sinroniziral,
torej naj bi blo fse na PCju

cudno mi je to....
po tvoje lahko na PC prklopim bilokaterega toucha in se zsinhroniziram

kar prevedeno pomeni, da lahko vsem mojim prjatlem podarim aplikacije, ki sem jih jaz kupil

prklopim jih na moj itunes in sinhroniziram
sprasujem se.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ja, samo iPod je lahko sinhroniziran samo z enim iTunes. Če ga sinhroniziraš z drugim, se pobriše vsa obstoječa vsebina, in se prenese vsebina tvojega iTunes.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ja sej mislim da je to njemu cilj. Če sedanjega toucha vzame "vzame hudič", bo na novem imel nazaj vso staro vsebino, ko ga bo sinhroniziral. V praksi ne vem kako to deluje, lahko pa poskusim na moj iTunes priklopit drug touch in sinhronizirat aplikacije, pa bomo videli rezultat.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz sem odgovarjal na tole:

Citat:
kar prevedeno pomeni, da lahko vsem mojim prjatlem podarim aplikacije, ki sem jih jaz kupil

Lahko podariš, samo potem svojih stvari ne bodo mogli dajat gor.

Svoje zadeve pa lahko dobiš nazaj. Tudi, če jih zbrišeš z iTunes, ti potem ko še enkrat kupiš aplikacijo ugotovi, da si jo že kupil in ti je ne računa še enkrat (preverjno).

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Kako pa "tipkas" ?

Video si si verjetno že ogledal, jaz pa ti povem, kako je v praksi: če imaš malo bolj debele prste, moraš pazit, kako tipkaš, ker velikokrat pride do napak, sploh, če hitro tipkaš, pol moraš pa popravljat. Sicer ti pa črka, katero pritisneš "izstopi" iz konteksta, tako, da že takoj veš, da je napaka.
In ne pozabi: najprej je seveda potrebno izklopit funkcijo prepoznave pisave. Mene je to neki časa živciralo, pa sem z izklopom rešil težavo
cheer.gif

lp

če pa želiš še kaj, pa vprašaj ...

pa še tole: WI-FI povezava deluje zelo hitro in brez težav. Na Linksissa se priključi v manj kot 5 sekundah, deluje pa dokaj hitro. Primerjam s svojim bivšim HTC jem in Nokio E61 ...

Nazadnje urejeno:

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Oj
Hvala za super odgovor! O ipodu razmišljam tako bolj ob strani! Zasledil sem, da si dajete nekatere programe gor, kaj vam na primer omogočajo ti programi - rokovnik, urnik, kaksen pdf, excel, doc pogledas? Je mozno slike s spominskih medijev pretočit nanj? Al je to bolj za zabavo..? VŠeč mi je da lahko pogledaš kakšen muvi, malo posrfas, muzika ipd. NE vem pa če mi je res zadostna "alternativa" kaksnemu mini latpopu (ala acer one ipd.), ki ga pa res toliko mogoče ne potrebujem.

Hvala in lp

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Joooj sedaj sem pa novi firmware naložil in se ipod noče strezniti, niti ko vštekam (samo enkrat, pa še takrat je pisalo nekej o recovery mode in novih iTunesih čeprav imam najnovejše) Help please?

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Me samo zanima, mislil sem, da bi naredil jailbreak, navodila že imam pa me zanima kake funkcije ima poleg gusarja
smile-1.gif
in kje se "tiste" aplikacije dobijo.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Obujam temo, ker me zanima, do kje (katere črtice zvoka) so te slušalke še "zdrave" (neškodljive). Anyone?