iPod

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj pa recimo ne pribiješ nekaj denarja zraven pa vzameš iphone? (makar rabljen)

Sicer pa če ze more bit samo predvajalnik, vzami tuch-a obvezno,...
Ja ne vem kako je s tem supportom za iphone v sloveniji in kolikor vem ne moreš nadgrajevati zadeve, mi kdo lahko razloži kaj več o tem
confused-1.gif
?

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Ja to sem dojel samo ne vem če v slo deluje 100% in kje ga prodajajo po eni normalni ceni.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Trenutno se res najbolj splaca v Angliji kupit iPoda. cene so ze okoli 160 GBP, kar je 170 EUR. ce imas sreco pa ga dobis na letaliscu v duty free-shopu, pa das se manj. Sestra je dala 140 GBP za iPod touch z zvocniki. se pravi, kupis nizkocenovno letalsko karto za London, gres v Anglijo, kupis iPoda in gres nazaj domov :D pa je se zmeraj ceneje kot da ga kupis v Sloveniji =)

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
za telefon ne vem, jaz pravim za iPod =)
se pa sigurno da odkleniti ce je zaklenjen
wink-1.gif

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Bom kar to temo porabil.Namen imam kupit Shuffla in me zanima kakovost zvoka.
Ali lahko kdo odgovori iz prve roke?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men zadovoljiva s philipsovimi inear sluškami za 30€.
o kakih super testih pa ne morem govort, ker nimam super slušalk in mp3-jev.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pa tud če so glede kvalitete zadovoljive (recimo meni čist zadoščajo) so glede vzdržljivosti tako v falusu, da je žalostno, da ti jih poturijo zravn tako dragega predvajalnika.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No, verjetno zadoscajo, samo ko sprobas kaj drugega.. pa das potem te nazaj na usesa, te pa mine vse skupaj
smile-1.gif

Za 40€ sem nabavil super slusalke yuin pk3 preko ebaya.. podobno oblikovane, kot applove, samo da je kvaliteta izdelave in zvoka na vsaj nekem spodobnem nivoju..

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pomojem ne. Sem sigurn, da itunes preveri, če inštaliraš pravo verzijo (ipod touch, namesto iphone softver npr.), v kolikor jo sam izbereš in ne pustiš itunsu, da jo avtomatsko določi.Tudi pri win mobile ne more it čisto nič narobe, v kolikor uporabljaš pravo verzijo za svoj model.Vedno se ga da vrnit v delujoče stanje...

Tudi, če bi ne vem kaj se zgodilo, in nebi mogel dljat novega softvera preko itunsa, so strani, kjer se tudi da dobit, to isto, originalno verzijo, tak da kr brezt skrbi.Sem prepričan,da boš navdušen nad tole applovo igračko, kot sem tudi sam bil pred meseci.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik DoR pravi:
Trenutno se res najbolj splaca v Angliji kupit iPoda. cene so ze okoli 160 GBP, kar je 170 EUR. ce imas sreco pa ga dobis na letaliscu v duty free-shopu, pa das se manj. Sestra je dala 140 GBP za iPod touch z zvocniki. se pravi, kupis nizkocenovno letalsko karto za London, gres v Anglijo, kupis iPoda in gres nazaj domov :D pa je se zmeraj ceneje kot da ga kupis v Sloveniji =)

Kje pa dobit poceni iPhone v Londonu?