iPod-zunanji disk

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Morda kdo ve zakaj mi ob priklopu iPod-a na računalniku le tega ne zazna kot zunanjega diska, da bi si naložil kakšne stvari. Odpre mi le iTunes ko pa v My Computer kliknem na njega pa izgine?

Lp

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Ma ipoda se načeloma nalaga vse preko itunes
wink-1.gif

obstajajo tudi druge rešitve, malo poguglaj...

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
To, da se nalaga preko iTunes-a vem. Rad bi ga uporabil kot USB saj ima večjo kapaciteto kot USB, ki ga imam trenutno pri sebi. Rad bi si naložil 5 filmov, ki bi jih lahko kasneje gledal na TV-ju pač iz iPoda kot USB naprave.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
To, da se nalaga preko iTunes-a vem. Rad bi ga uporabil kot USB saj ima večjo kapaciteto kot USB, ki ga imam trenutno pri sebi. Rad bi si naložil 5 filmov, ki bi jih lahko kasneje gledal na TV-ju pač iz iPoda kot USB naprave.
Pa ti podpira več kot 4GB velike datoteke? Mislim exFAT?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Ne glede na velikost datoteke, ga v mojem računlaniku sploh ne morem odpreti kot zunanjega diska. Ikona z imenom enostavno izgine, sem pa že nalagal datoteke te velikosti na njega.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Ne glede na velikost datoteke, ga v mojem računlaniku sploh ne morem odpreti kot zunanjega diska. Ikona z imenom enostavno izgine, sem pa že nalagal datoteke te velikosti na njega.

A tukaj se ti tudi ne pokaže?
windows7-disk-partition-create.jpg

Da ga nisi sformatiral na Mac File system?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Če je enak sistem kot na iphonu (kar sem kr močno prepričan, da je), potem uporaba ipoda ni možna kot mass storage device.

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
mogoče se mu dodeli kakšna zasedena črka pogona:
desni klik na My Computer -> manage -> disk management
potem pa tu notri poglej, če ga je sploh zaznalo

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ipod ima identicen ios kot iphone. Torej, ne bo slo brez jb nalagat kar tako gor.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Ni res. Ko ga priklopiš na PC in ga iTunes zazna, moraš dati tam pod Summary spodaj eno kljukico in ti bo zaznalo kot zunanji disk.

I

Izbrisan uporabnik 3287

In lahko dajes filme gor? Bom probal na iphonu ali ipadu

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Jaz imam iPod classic 160GB, in če ga formatiraš na FAT32, potem imaš omejitev velikosti 4GB na datoteko. Uporabljaš pa ga isto kot običajni flash USB drive, le da imaš še opcijo nalaganja skladb, video in slik preko iTunes.

To je prvi in zadnji Apple izdelek, ki sem ga kupil...