Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Brez jailbreaka je naprava zame neuporabna, saj ne moreš priti do najboljši iger in aplikacij za đabe. Če pa imaš denar, pa te verjetno ne bo motilo, pač za kak pir manj boš mel.
Torej, ata si olupil za telefon, za igrice pa ne da denarja. Ti šment.Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Brez jailbreaka je naprava zame neuporabna, saj ne moreš priti do najboljši iger in aplikacij za đabe. Če pa imaš denar, pa te verjetno ne bo motilo, pač za kak pir manj boš mel.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Torej, ata si olupil za telefon, za igrice pa ne da denarja. Ti šment.Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Ubogi študentek je moral zamenjati en tako rekoč nov telefon za drugega, ki je dražji od ne tako slabe delavske plače, in se potem pritožuje zaradi par deset evrov za igrice. Ja, prav smiliš se nam, res. Napiši TTR, da ti doniramo kaj.Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Nič nism ateka olupo, s svojim denarjem sm ga kupil. In ja, npr na galaxy s, sem imel vse igre zastonj, in ko sem prešel na iphone 4, me je to pač zmotilo, saj je za študenta vseeno to nek denar. No zmotilo me je tudo npr. da sem moral iti za vsako v mei wifi vlopit, namesto, da bi bila bližnjica (oz. slide meni, kot na galaxy S), če pa bi imel jailbreak pa bi lahko to uredil.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Nič nism ateka olupo, s svojim denarjem sm ga kupil. In ja, npr na galaxy s, sem imel vse igre zastonj, in ko sem prešel na iphone 4, me je to pač zmotilo, saj je za študenta vseeno to nek denar. No zmotilo me je tudo npr. da sem moral iti za vsako v mei wifi vlopit, namesto, da bi bila bližnjica (oz. slide meni, kot na galaxy S), če pa bi imel jailbreak pa bi lahko to uredil.
Ne ne, pri njemu je to princip, se ne da odirati.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Študent ki ima iphone4 in nima za igre, je bolj za en penis študent. Tak bo imel potem tudi avto, za katerega ne bo imel za gume, hišo za katero ne bo imel denarja...