iphone

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Do leta 2009 imajo pogodbo z mobitelom, kako bo pa naprej pa še noben ne ve

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Video je še v beta fazi, ki omogoča 5 sec posnetka pri ločljivosti 1024×768 točk, deset slik na sekundo. Žal še ni uporabno.

GPS aplikacija, ni GPS aplikacija, je nek približek, ki v Slo bolj bogo deluje. Se pa dela že pravi GPS modul za iPhone, ki bo na voljo verjetno že februarja.

MMS zaenkrat deluje samo na Simobilovem omrežju v Sloveniji. In aplikacija omogoča samo pošiljanje MMSov. Žal tudi samo deloma uporabno.

Da ne bo preveč veselja in skakanja glede napisanih aplikacij.
wink-1.gif

Upamo pa da bo zadeva čimprej rešena.

Od danes dalje je na voljo psodobljena aplikacija, ki se sedaj imenuje SwirlyMMS in je mozno posiljati tudi iz drugih omrezji (prejemanje MMSov se ni mozno)... Preskusil sem z Mobitelovo, Simobilovo in izimobilovo kartico... (drugih zal nimam) ... postopek z vsemi nastavitvami pa sem strnil tukaj >> KLIK

1027.jpg

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Problem pri tovarniskih 1.1.2 ni jailbreak ampak odklep, da se da telefonirat oz. uporabljat telefonske funkcije (SMS, EDGE, klicanje,...) ...

Kot je ze Bitch omenil, je jailbreak mozen ze prakticno od prvega dne, ko je izsel nov firmware 1.1.2 ...

Barbara

Zelenc'
12. jan 2008
2
0
1
Ravnokar sem se vpisala na vaš forum in imam samo eno prošnjo.Prosila bi če se mi lahko kdo javi ki odklepa iphone 1.1.2 teden 47 in 48 za eno normalno ceno.

Barbara

Zelenc'
12. jan 2008
2
0
1
Hvala, upam,da se bo dal odklenit, bom še malo počakala. Drugače bo pa tud SIM...padla cena.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Dokler ne bo SW odklepa za 1.1.2 cena raznim Turbo SIM karticam ne bo kaj padla.

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Cena SIM ne bo vec kaj dosti padla... saj je ze sedaj dokaj poceni... Na zacetku so bile cene od 80€ do 200€ za TurboSIM... sedaj se pa dobi ze cenejse (StealthSIM, X-SIM, PSS SIM,...) za slabih 50€ in navzgor...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Princip je takšen - po domače povedano. Ko vstavis v iPhone svojo SIM in tale turbo sim, telefon "misli" da je v njem kartica AT&T, torej SIM operaterja na katero je telefon zaklenjen. Pač gre za neko vrsto prevare telefona.

Naj bi tudi delovale v 1.1.3

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Še vedno dragi hec, če se potem slučajno zgodi, da ob posodobitvi firmwara vendarle ne bo deloval...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Končno sem tudi jest dobil to igračko v roke. Fajn zadeva, edino nekaj mi ni jasno: slik se ne da ne pošiljati ne sprejemati preko bluetootha? A je kakšen bolj enostaven način za priti do šumnikov? Slika se v safariju in pregledovalniku slik obrne, drugje, recimo v glavnem meniju pa ne? Navodil in softwarea tudi vi niste dobili zraven? Neoriginalne slušalke ne delajo? Se da kako naložiti karte, recimo cele slovenije, al moraš vedno na net?

Sicer je pa telefon zakon, N95 deluje v pimerjavi z njim zalo zastarelo, kljub tehnični premoči.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Uporabnik IbizaDriver pravi:
slik se ne da ne pošiljati ne sprejemati preko bluetootha?

Ne. BT je samo za slušalke.

A je kakšen bolj enostaven način za priti do šumnikov?

Ne.

Slika se v safariju in pregledovalniku slik obrne, drugje, recimo v glavnem meniju pa ne?

Tako je.

Navodil in softwarea tudi vi niste dobili zraven?

Navodila so zraven, imenujejo se FingerTips. Software si brezplačno potegneš iz Applove strani (iTunes).

Neoriginalne slušalke ne delajo?

Ne.

Se da kako naložiti karte, recimo cele slovenije, al moraš vedno na net?

Vedno potrebuješ povezavo, ker se mape nalagajo direktno iz Google Maps.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Hvala za odgovore, sem se že bal, da sem tolk "bukov", da ne znam naredit tako osnovnih stvari, kot je poslati fotko.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Hvala za odgovore, sem se že bal, da sem tolk "bukov", da ne znam naredit tako osnovnih stvari, kot je poslati fotko.
Ddd, to je feature, da iphone tega nima. Bi bilo preveč zakomplicirano za navadne uporabnike
wink-1.gif
Apple likes to keep it simple.

"N95 deluje v pimerjavi z njim zalo zastarelo" - seveda, z vsemi temi starinskimi features, saj res.