Itaq... tista nadgradnja pride šele konec oktobra
Pa še del zaslona ti bo zakrilo za boljši user experience...
Ja nisi ga dal še v mikrovalovko, da se brezžično nafila najprej.Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Danes sem updejtal na iOS11 in nimam večjega zaslona do roba, pa home button mi je tudi ostal.
Meh ne deluje to kot bi moralo. Sem dal na cca 40%, par ur je bilo ok, danes je že šlo nižje.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Saj točno tako dela. Min je kakih 25 max pa 100Loj
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Za na mizi imaš iris scanner, v stojalu je malo bolj nerodno, ampak gre vseeno tudi s kazalcem.
Nič osebnega, ampak v čem vidite prednost uporabe fingerprinta? Meni osebno je to navlaka in me ni prepričalo. Sicer pa sam uporabljam flip clear cover, za pogovore sploh ni treba odpreti, ko ga pa odprem, se pa telefon "odklene", torej nič dodatne navlake ala fingerprint, gesla, vzorci, etc.Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Mogoče, če na s9 prestavijo fingerprint na normalno mesto.
Vsaj nekaj varnosti.Citat:
Uporabnik srv pravi:
Nič osebnega, ampak v čem vidite prednost uporabe fingerprinta? Meni osebno je to navlaka in me ni prepričalo. Sicer pa sam uporabljam flip clear cover, za pogovore sploh ni treba odpreti, ko ga pa odprem, se pa telefon "odklene", torej nič dodatne navlake ala fingerprint, gesla, vzorci, etc.Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Meni je fingerprint uporabna stvar. Ne vpisujes kod ob odklepanju, niti pri placilih gesel (paypal recimo, app store, ipd.)
Na 7+ deluje odlicno. Na trenutke ze morda prehitro.
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Meni je fingerprint uporabna stvar. Ne vpisujes kod ob odklepanju, niti pri placilih gesel (paypal recimo, app store, ipd.)
Na 7+ deluje odlicno. Na trenutke ze morda prehitro.