I
Izbrisan uporabnik 474
Kaj šele, če bi Apfel kaj takega pogruntal.. Po moje bodo to dali ven 2022 kot svetovno čudo. Medtem se bomo ostali tega že zdavanja naveličali... Podobno je bilo z MMS, pa Facetime itd.
Se motiš, problem je, vsaj za mene, da mi hočejo staro tehnologijo servirat kot brand new, sugerirajo da so jo sami pogruntali in za piko na i še rečejo da so ONI, na podlagi tega kar so ravno predstavili, zastavili smernice za 10 let. To je za mene kitenje s tujim perjemCitat:
Uporabnik dune pravi:
Če nekaj ima, vam haterjem ni všeč, če nekaj nima vam ni všeč. Zgleda da feacherji sploh niso problem, ampak je problem obgrižena japka zadaj.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kaj šele, če bi Apfel kaj takega pogruntal.. Po moje bodo to dali ven 2022 kot svetovno čudo. Medtem se bomo ostali tega že zdavanja naveličali... Podobno je bilo z MMS, pa Facetime itd.
Ko ravno 6-tko uporabljaš mi povej, kako se telefon obnese z zadnjim IOS-om, šteka ali dobro deluje.Citat:
Uporabnik dune pravi:
Če nekaj ima, vam haterjem ni všeč, če nekaj nima vam ni všeč. Zgleda da feacherji sploh niso problem, ampak je problem obgrižena japka zadaj.
Jaz sem pač napisal zato, ker je mogoče to komu pomembno pri odločitvi za nakup telefona. Za mene osebno ni, ker telefon filam ponoči, ali na računalniku v službi. 3 leta stara 6-ka mi brez problema zdrži cel dan. Če bi ga pustil, da se sprazni do 10% npr, bi zdržal 2 dni. Še vedno mislim, da je to brezžično polnenje brez veze in ga ne nameravam uporabljati. Če pa že v kaki gostilni bo vgrajen v šank, bom pa probal, če dela.
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Hehe iPhone X omogoča skoraj točno to. Za ostalo pa bodo poskrbeli third party developerji. Na predstavitvi so imeli demo snapchata, ki uporablja face traking za animirane maske. Pa animirane emoji-e z zvokom lahko pošiljaš preko imessage.
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Temi se reče upselling. In ne ni tega Apple izumi. Delajo pa to že leta s cenami modelov, z večjim storage-om.
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Čudno , da nihče ne omeni novega procesorja, ki je 2x hitrejši od najhitrejšega qualkomovega ali samsungovega.
Pri x-u mene full moti tisti izrez. To je deal breaker. Ne dam dobrega jurja za ekran, ki ima luknjo noter. Brezžično ponjenje? Še vedno mislim, da je bedarija in ga ne nameravam uporabljati. Edino air power bi bil zanimiv, če bi imel še uro in slušalke. Samo jih nimam in jih ne nameravam kupiti.
6-ko bo pa vseeno treba menjati počasi. Sem 90% da bom vzel navadno 8-ko. Razen, če še eno leto ne bi menjal.