iPhone 7

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Predlaga ti app clock, mogoče takrat na tem mestu velikokrat nastaviš alarm ali kaj podobnega

nič ne nastavim na tem mestu. res mi ni jasno kaj se dogaja. sem pa danes probal povlečt ikono pa ni delovalo nič, po 7 uri je pa zginla.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Kolk jst razumem je to samo ena izmed moznih ikon ki se pokazejo, ker naj bi bil suggested app

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Nisi vredu googlov. Mora biti ura na ikonci.

Vzemi edigs in popravi
grims-1.gif

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Storitvi se reče Handoff in omogoča, da določene aplikacije lahko prenesejo stanje med različnimi apple napravami. Npr. začneš pisati email na iPhoneu in ga končaš na macu, stran, ki jo imaš odprto na iphonu odpreš na iPadu, ...

Ko se dve aplikaciji najdeta, se pojavi ta ikonca. Kaj naredi najbolje vidiš sam, če tapneš na njo in jo potegneš proti vrhu ekrana. Kaj naredi ne vem, ker se ne spomnim, da bi se mi že kdaj prikazala. Če je na ikonci ura, je pa verjetno povezana z Clock aplikacijo v kateri se nastavljajo alarmi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik zino pravi:
jaz tega suggested app sploh nimam.
mam pa iphone6

Hmmm... zakaj potem oises v temo, ki nosi naslov "iPhone 7"?
confused-1.gif

Sicer pa... ce bi malo preklikal linke, bi lahko ugotovil, da se v tem delu pojavljajo ikone ... ki pa imajo razlicen pomen in jih sprozijo razlicne akcije... Eno je "suggested apps", drugo je "handsoff" lahko pa so tudi lokacijsko odvisne storitve... torej nekaksne "reklame" ko si v blizini dolocene lokacije...

Kaj tocno se pri tebi pokaze, zal ni mozno ugotoviti kar tako "na daljavo"... Naredi screenshot, ko bo ta ikona na lockscreenu, pa bomo potem iskali dalje
wink-1.gif
... Ker ikono ure ima lahko tudi kaksna aplikacija, ki jo imas namesceno...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Iphone 7 (plus) ima res odlično kamero. Tole je slikanoob 18:33, sončni zahod je bil 18:12, tako da je bilo zelo temno.

jpg, avtomatika vse, brez kakršnekoli obdelave.