Ko si že omenil Note 2 - mene so ravno pozitivne izkušnje še dandanes uporabnikov Note 2 serije, ter še dandanes uporabnikov npr. Note 4 serije spodbudile, da probam Note serijo. Kljub temu, da sem imel niti ne slabe Android telefone, šele sedaj vidim, glede na svojo uporabo, kaj sem zamujal
Pa nazaj na topic. Apple dela super telefone, do Note-a vse primerljivo z Androidom, vsak ima svoje pluse in minuse, Note pa ima nekaj več za tiste, ki iščejo produktivnost, uporabnost. Gnev, ki ga nekateri zlivajo na Note izhaja iz tega, da jim priljubljeni ponudnik ne more ponuditi podobno izkušnjo. Se ne spoznam na zadeve in ne vem zakaj še drugi ne lansirajo in kopirajo pen telefona, logični razlagi sta samo dve - ali ni znanja ali pa ima to Samsung patentirano in bi morali ostali masto plačevati za licence, če jim je Samsung to sploh pripravljen dati v primeru, da je zadaj pen telefona patent.
Pa še primer, ko sem prejšnji teden menjal Note-a v BB. Na blaganji čakam, da mi spremenijo in pripravijo nove papirje (posebna zgodba, ne vem zakaj ne morejo samo spremeniti IMEI številke, ampak najprej vse storno in novi papirji) in pride ves rdeč možak na blaganjo in začne tuliti, kakšna jajca so mu prodali (i7) in zakaj so mu lagali, da je baterija mnogo boljša kot pri 6s in da mu zdrži samo 12 ur, pa telefon uporablja samo za klice in mail. Samo iz tega sklepam in priporočam vsem ajfon uporabnikom, ki jim je pomembna avtonomija baterije, počakajte na i7+, tam je baterija mnogo boljša.
PS: samo v vednost, prvo polnjenje do 100% in dobil 7h8m SOT.