iPhone 7

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
90% ker lahko se zgodi da bo TS začel že 17-18.11 jih prodajati

hvala! Vsaj neka informacija, da ne cakam ko tele vsak dan
smile-1.gif

Upam, da je podobno pri Simobilu
smile-1.gif

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
KSZ,

Telekom dobavlja i7 normalno od sredine oktobra. Jaz ga uporabljam že par tednov, od naročila do prevzema je minilo 3 dni. Je pa res, da je služben, prek podjetja. Morda imajo drugačno politiko (prioriteto) pri dobavi končnim uporabnikom in podjetjem.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
KSZ,

Telekom dobavlja i7 normalno od sredine oktobra. Jaz ga uporabljam že par tednov, od naročila do prevzema je minilo 3 dni. Je pa res, da je služben, prek podjetja. Morda imajo drugačno politiko (prioriteto) pri dobavi končnim uporabnikom in podjetjem.

tudi jaz mam na podjetje - vendar Simobil.

dobavlja i7 ali i7+? Ker i7 bi lahko veckrat ze dobil, plusa ni od nikoder

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tudi plus se je dobil že pri TS, ampak po načelu kot sem ga napisal (zjutraj klic v poslovalnice) je najbolj ziher.

sem klical na simobil - 1x je bilo tak, da so meli eno par, ampak so ze bili oddani, sedaj pa 10 dni nic vec

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Kje je najbolje menjat steklo na Iphone 7?

Bemu vola, včasih je telefon lahko letel po tleh in mu ni bilo hudega. Sedaj zgleda delajo te telefone samo za metroseksualce.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Kdz..

Predlaga kdo kak nosilec za v avto za 7+? Ker imam se spigen ovitek, je se malce vecji telefon. Ne maram nosilcev, ki se zataknejo v ventilacijo, pa tudi ne magnetnih/protizdrsnih.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik map pravi:
Jest. Kak maš ta nosilec montiran?. Se to lepi na armaturko, šraufa, vrta?

Osnova je nek tipski nosilec, ki se natakne na plastiko in fiksira z enim vijakom, ki je skrit... Potem pa na to osnovo pride Broditov nosilec...

Osnova v mojem konkretnem orimeru je taka >> https://www.amazon.de/KUDA-Telefonkonsole-Mazda-Kunstleder-schwarz/dp/B00LEMW6A0

Broditov nosilec pa je akrivni (da se oolni, ko je telefon v njem) >> https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OTU0AG6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
aha zato nosilci
17758-icon_confused.gif

Zato ja... da je telefon varno spravljen... da se polni... da se da uporabiti tudi navigacijo, ce je potrebno...

v sredinski konzoli imam polnilec iphone, tam je varno spravljen, navi je pa od avta