iPhone 7

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Meni tudi ni jasno. Samo očitno taki obstajajo. Moja 6ka bo naslednji mesec šele odplačana.
No ja, kot pravijo, sto ljudi sto čudi in konec koncev vsak porabi denar po svoje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Telekom in Simobil pa eden drugega čakata, kdo bo prvi objavil cene.
grin1.gif
4 dni pred prodajo ni znanih nobenih cen v paketih...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Simobil, odkar ni več official retailer, bo najverjetneje dražji, kot je bil že zdaj ...

Si.mobil je menda spet official retailer ... To dokazuje tudi moznost samodejnih nastavitev preko omrezja(OTA), ki so jo uredili pred nekaj meseci ...

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Samo da ga MS Lumia 950 poseka v kameri.
evil.gif
https://mspoweruser.com/lumia-950-holds-iphone-7-day-light-comparison/

Lumia 950 nima odtisnjenega odgriznjenega jabolka na zadnji strani in že zato ne more biti boljša. Lumia tudi nima iOSa in zato ne more biti boljša. Lumia ima zaradi pomanjkanja poguma headphone jack, in spet ne more biti boljša. Da ne omenjam izjemno močnega aluminija, iz katerega je narejen iPhone. Plastični telefon? Dovolj dobro kvečjemu za prvošolčka lastnika iPhona.

Nazadnje uredil moderator:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Kaj od napisanega ni bilo neštetokrat že izpostavljeno s strani iPhone fanov kot pomanjkljivost raznih WP?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sej pravim. Dojeli smo.

Če pograjaš relikvijo, ni prav. Če jo (po)hvališ, spet ni prav. Kdo bi razumel.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48

Eni mate resne komplekse prsežem. Imel sem eno leto 920tko, nekaj malega 925 in kakšen dober mesec v uporabi 1520. Lumie so fantastične ampak žal zaradi pomanjkanja podpore tretjih proizvajalcev meni premalo prijazne, zato sem opustil M$ platformo. Andorid mi je preveč nestabilen oz. mi hrošči dvigujejo pritisk, tako da je edina alternativa jabolko, kjer je tudi kar nekaj kompromisov ampak žal glede na ostale dve platforme jih je najmanj oz. najmanj živcem zgubim. Tako da ja Lumie so super (če si to hotel slišati, pa se niti ne lažem), ne sodijo pa v to temo v moj žep tudi žal ne pašejo, pa še razvoj se je kot kaže popolnoma ustavil, na žalost. Če si ti našel svoj super telefon sem vesel zate (jaz ga še nisem, povsod so kompromisi), ne vem pa kaj ti gre v nos telefon konkurenčnega podjetja? Pa sej nima veze, sam neumno je tole smetenje, predvsem neumno izpadeš sam ti. Pa veš kaj je najhujše...ker sem bil včasih isti kot ti, ravno tako sem trolal, nčartno, ker mi je bilo zabavno Pa me je pamet počasi srečala, ker sem videl, da sem bedast in sem nehal.
wink-1.gif

Skratka cene bodo kmalu znane.

EDIT: jest...iz katerega foruma je pa fotka?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Fotka iz jabuk foruma, ostalo si pa pravilno napisal (čeprav se s tistim, da so lumie fantastične ne bi ravno strinjal, windows 10 mobile je še precej buggy :D)