Iphone 6 prednje steklo počeno

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
uf-1.gif

Torej, kje zamenjati prednje steklo za Iphone 6 za nek normalen denar? Telefon sicer normalno dela. Sem klical na uraden servis

http://www.pro-servis.si/ in trdijo, da ne smejo menjati samo stekla, lahko edino tega dam tja in dobim novega proti doplačilu 380€
stupid-1.gif

Gospodična na drugi strani telefona me je tudi prijazno opozorila, da , če bom kje na kakem neuradnem servisu zamenjal steklo, da garancija pade.
cry12bpy.gif

Kaj storiti?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
uf-1.gif

Torej, kje zamenjati prednje steklo za Iphone 6 za nek normalen denar? Telefon sicer normalno dela. Sem klical na uraden servis

http://www.pro-servis.si/ in trdijo, da ne smejo menjati samo stekla, lahko edino tega dam tja in dobim novega proti doplačilu 380€
stupid-1.gif

Gospodična na drugi strani telefona me je tudi prijazno opozorila, da , če bom kje na kakem neuradnem servisu zamenjal steklo, da garancija pade.
cry12bpy.gif

Kaj storiti?

Ce gre kdo v Nemcijo se ga splaca tam dat menjat v Apple Store-u... Meda pride nekje dobrih 120€ za iPhone 6 ... pa garancija seveda ostane ...

http://support.apple.com/kb/in...RRANTY__PRICING

skitched-20141204-145940.png

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Od kdaj te uradni servisi menjujejo stekla ipd, do nedavnega še je bilo da so ti celi telefon zamenjali za neko določeno cifro.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Od kdaj te uradni servisi menjujejo stekla ipd, do nedavnega še je bilo da so ti celi telefon zamenjali za neko določeno cifro.

saj je hero1 napisal, da dobi za 380e nov telefon (vsaj jaz sem tako razumel prvi post)
cool-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:

Saj pri nas tega ni... Samo v Apple Store-ih ... oz. v tistih drzavah, kjer imajo Apple Store in je s tem Apple direktno prisoten ...

Pri nas je pa samo moznost zamenjave ... Cena za iPhone 6 je 398€ ... dobis pa pptem nov aparat... ki pa ima garancije toliko, kot jo je imel prvotni z razbitim zaslonom oz. 90 dni, ce je prvotne garancije manj ...

Tole popravilo v Apple Store-ih pa je ocitno bolj novo... in je izgleda sele od jeseni dalje ... Mogoce pa enkrat pride tudi do nas ...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ampak oprost, tole je pa men totalen fail. Ker razbijes sipo, te ke to stane 400 evrov. Wtf sej niso normalni

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ampak oprost, tole je pa men totalen fail. Ker razbijes sipo, te ke to stane 400 evrov. Wtf sej niso normalni

Že že, vendar ostaneš še naprej totalen car, ker imaš jabk
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:

Za tak znesek dobis popolnoma nov telefon... tvojega pa obdrzijo in ga v tovarni obnovijo ter uproabijo na trgih, kjer se prodajajo tudi refurbished telefoni ...

Vprasaj pri Samsungu ali Nokii, koliko stane originalni zaslon in menjava
smile-1.gif
... Verjetno bo res manj kot slabih 400€... bo pa preko 200€ ... Pred ene dvemi leti vem, da je bil predracun za menjavo razbitega zaslon za 3 dni staro Nokio (mislim, da je bil model X7 ali nekaj podobnega... skratka ena Nokia s touchscreenom in Symbianom) na Telerayu okoli 300€ ... Na nepooblascenem servisu pa je bila menjava 140€ ...

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
pred kratkim predračun za menjavo zaslona (zlomljeno je bilo samo steklo, vendar je lepljeno na zaslon in montirano v kromiran okvir) za Samsung Galaxy Note 3 - 290 EUR... sem potem preko Ebaya nabavil za 165 EUR komplet okvir in menjal sam...

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:

Jabolcniki so res lahek plen za Apple. Zato pa imajo take dobicke, ker so pripravljeni vse preplacat.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Torej, kje zamenjati prednje steklo za Iphone 6 za nek normalen denar?

Še dobro da ti je šlo samo sprednje, veš kake cifre so šele za zadnje steklo...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Meni je pa to prav. Kdor je pripravljen odštet nadpovprečen znesek za telefon, potem naj v zakup vzame še to, da ga bo "vzdrževal".
Povsem enaka zgodba je pri avtomobilih. Ampak, da ne bom OFFtopic. raje neham ...
evil.gif