iPhone 5

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.910
113
40
MB
še vedno sem mnenja da to nebo tak na izi pozabljeno, ampak ok ... android fanboyi itak grizete
grin1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ob vsakem izidu novega modela je nekakšna afera. Ali je death grip, se steklo zlama, če ga samo malo bolj grdo pogledaš, se opraska. Skoraj klasika je da wifi ne dela, ali se baterija hitro prazni. Čez kak mesec se pa vse poleže, apple pa tudi nič ne spremni, razen kak SW update.

Zato je vse te afere treba jemati malo z rezervo. Veliko konkurentom gre Applova prodaja v nos. Zato vedno par dni pred predstavitvijo iPhonea najavijo novi model, ki ga še par mesecev ne bo na trgu, ali sprožijo negativno oglasno kampanjo. Tale zadnja mi še posebej ni jasna. kako pričakujejo, da bo nekdo kupil njihov produkt, če se norčujejo iz ciljne grupe?

Kar se pa odrgnin tiče, očitno bo treba 5-ko nabaviti v beli barvi. Tu so manj očitne, pa še antena je v naravni srebrni barvi
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Mislim, da so pri drugih telefonih podobne napake, samo ne pridejo tako množično v javnost.

Čisto banalen primer. Samsung Galaxy S2 ima zvočnik tako čudno postavljen, da če telefon položiš na mizo ti zaduši zvok.
bonk.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Toliko proda Apple v enem vikendu :p
Nokia Lumia je super telefon, vendar folk trenutno pač ne verjame v to firmo. Že če pogledamo ceno delnice in ocene analitikov, vidimo, da je situacija slaba. Mislim, da rabijo za začetek eno pozitivno četrtletje in potem bo vse šlo samo še v plus. Bo pa situacija za njih še slabša, če bo Samsung začel prodajati neke high-end telefone z Windows OS, kot je napovedano.
Še aktualni podatki o deležih, če koga zanima - http://www.gartner.com/it/page.jsp?id=2120015

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.225
113
Celje
pač na zadnjega... imam iphona 4S vendar nisem zagrižen "jabuček". In se že ves čas poigravam z mislijo na prestop na android stran. SIcer ne vem zakja, ampak rad poskusim kaj novega. Zato sem si malce bolj podrobno ogledal samsung S3. Zdaj ne vem, vsi lastniki ga hvalijo, kako je oh in sploh, samo ne vem, a je kdo dal skupaj S3 in Iphona? dobro, res ne rabim večjega zaslona zato mogoče takšno mnenje, ampak sama izdelava, lega v roki, izgled... eh pa S3 nočem niti videti. Kako je z delovanjem pa nisem niti poskušal več, ker mi ni zanimiv.

Lp

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Premisli še enkrat. Počasi. Koliko slik je in koliko telefonov so dostavili. POČASI premisli.

Počasi ampak res POČASI premisli,koliko ljudi pa zna naložit video na youtube (eni še ne razlikujejo i4s od i5) in če je ta iphone tako oh in sploh kako si lahko privoščijo,da jim samo 1 tak telefon gre na trg kaj šele da je skoraj vsak drugi popraskan.
Vsi ne dajajo videov z popraskanimi i na youtube ampak bolj to objavljajo na FB in podobnih straneh.
Drugače pa,ko bo apple videl da se ti telefoni kljub temu prodajajo bo naslednja serija še slabše kvalitete saj bodo videli,da lahko prodajo karkoli samo da ima logo japke.
Ne vem zakaj je potrebno toliko prerekanja kaj je boljše in kaj ne,vsake oči imajo svojega malarja,kar je komu všeč naj ima,na koncu koncev je telefon še vedno mišljen za telefoniranje vse ostalo so le bombončki.

Malo zanimivega branja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja in kaj zdaj to pomeni da če nekdo ne proda 10 mio v enem vikendu ima zanič telefon? Verjetno ti je jasno, da si slabo ime ustvariš hitro, dobro pa zelo počasi. Nokia si ga je žal uničila, da bodo ljudje spet zaupali, bo pa trajalo dolgo. Kot je rekel nek prodajalec v ZDA: Nihče ne pride v trgovino in reče ''a imate zadnji telefon s Windowsi?''

Po drugi strani pa je kolega zagrižen jabolčnik v roke prijel Lumio 800 in rekel: ''VAU!'' in da je to edini telefon, ki bi ga imel raje kot iPhone. No sedaj 4-ko prodaja, ne vem pa ali zato ker bo kupil 5-ko ali kaj drugega.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po drugi strani pa je kolega zagrižen jabolčnik v roke prijel Lumio 800 in rekel: ''VAU!'' in da je to edini telefon, ki bi ga imel raje kot iPhone. No sedaj 4-ko prodaja, ne vem pa ali zato ker bo kupil 5-ko ali kaj drugega.
No, jaz sem jo celo kupu, ker je bil prvi vtis tuti pri meni "vau" (razen zaslona)... po mescu uporabe sem bil spet na štirki
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Po pričevanju na jabuk.si, naj bi se tahitri začeli zbirati nekje že okoli 4 zjutraj. Nano sim kartice pa tako simobil ima že nekaj časa, pri mobitelu pa naj bi prišle v oktobru.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ja in kaj zdaj to pomeni da če nekdo ne proda 10 mio v enem vikendu ima zanič telefon? Verjetno ti je jasno, da si slabo ime ustvariš hitro, dobro pa zelo počasi. Nokia si ga je žal uničila, da bodo ljudje spet zaupali, bo pa trajalo dolgo. Kot je rekel nek prodajalec v ZDA: Nihče ne pride v trgovino in reče ''a imate zadnji telefon s Windowsi?''

jaz sem se lih zadnjič igral s to lumio pa nisem niti pomislil, da bi jo nabavil. Bi potem bistveno raje SGS3

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Mi lahko nekdo prooosim razloži zakaj bi normalen človek celo noč čakal pred trgovino za nov telefon? Oziroma za bilokaj...ajd za znižane TVja pr Hoferju še ne rečem
cool-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Zato ker ve, da ga drugače ne bo dobil, ker hoče zaslužiti, ker ni "normalen", ker ...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Kolko vem še nikol ni telefonov zmanjkalo? Pač ne dobiš prvi dan..mislim, da sm čudn..ne razumem
smirk-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.910
113
40
MB

enim je pač filing da majo neko novo stvar prvi ali med prvimi, ne vem zakaj je to tak čudno ... konec koncev eni ljudje hčijejo drug po drugem ker jih to rajca
grin1.gif

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Mi lahko nekdo prooosim razloži zakaj bi normalen človek celo noč čakal pred trgovino za nov telefon? Oziroma za bilokaj...ajd za znižane TVja pr Hoferju še ne rečem
cool-1.gif
Če nisi prvi, se nimaš s čem hvalit...sej si kdaj videl, kako se ovce zaženejo, ko jim vržeš kako jabolko
wink-1.gif