Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
To si nokia samo reklamo naprej dela, da nebodo samo 20 telefonov prodali, kot pri lumiji 800. Pa ceprav se je veliko govorilo o tem telefonu potem pa je hitro potihnilo vse skupaj.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Premisli še enkrat. Počasi. Koliko slik je in koliko telefonov so dostavili. POČASI premisli.
No, jaz sem jo celo kupu, ker je bil prvi vtis tuti pri meni "vau" (razen zaslona)... po mescu uporabe sem bil spet na štirkiCitat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po drugi strani pa je kolega zagrižen jabolčnik v roke prijel Lumio 800 in rekel: ''VAU!'' in da je to edini telefon, ki bi ga imel raje kot iPhone. No sedaj 4-ko prodaja, ne vem pa ali zato ker bo kupil 5-ko ali kaj drugega.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ja in kaj zdaj to pomeni da če nekdo ne proda 10 mio v enem vikendu ima zanič telefon? Verjetno ti je jasno, da si slabo ime ustvariš hitro, dobro pa zelo počasi. Nokia si ga je žal uničila, da bodo ljudje spet zaupali, bo pa trajalo dolgo. Kot je rekel nek prodajalec v ZDA: Nihče ne pride v trgovino in reče ''a imate zadnji telefon s Windowsi?''
Po drugi strani pa je kolega zagrižen jabolčnik v roke prijel Lumio 800 in rekel: ''VAU!'' in da je to edini telefon, ki bi ga imel raje kot iPhone. No sedaj 4-ko prodaja, ne vem pa ali zato ker bo kupil 5-ko ali kaj drugega.
Če nisi prvi, se nimaš s čem hvalit...sej si kdaj videl, kako se ovce zaženejo, ko jim vržeš kako jabolkoCitat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Mi lahko nekdo prooosim razloži zakaj bi normalen človek celo noč čakal pred trgovino za nov telefon? Oziroma za bilokaj...ajd za znižane TVja pr Hoferju še ne rečem