iPhone 5

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.906
113
40
MB
hysterical-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ni tak grozno...

Found Solution. Change wifi network WPA2 settings to include (AES+TKIP). For some reason the iPhone 5 doesn't like The AES algorithm! I am getting 40/40 now!

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kako ni grozno,android prepozna vse samodejno in to že tisti za 150€
smile-1.gif

Pa ima potem po drugi strani top shit android problem s povezavo na eduroam ali ad hoc, kot je že Jest povedal.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Itak da ne obstaja popoln telefon, zato pa vsak vzame tisto kar najbolj zadosti njegovim potrebam.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Kot že velikokrat rečeno,nič ni popolno pri vsaki stvari najdeš napake in tako je tudi tu.

Ti si napisal, kako da to ni grozno?

Itak vecina tistih, ki se najbolj naslalajo, se niso imeli iPhone 5 v roki ...
hysterical-1.gif
... Samo napihujejo tisto, kar so prebrali drugje...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

Klasika.
smile-1.gif

Vsak iPhone, ki je ven prisel, je bil kao fail. Apple je bil svinja, ker se ni ukvarjal s tem, folk se obremenjeval, kako imajo lahko svoje userje za ovce in po mesecu, dveh je nenadoma vecini vse lepo delalo in nenadoma je bilo vse kul.
smile-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Kako ni grozno,android prepozna vse samodejno in to že tisti za 150€
smile-1.gif

Pa ima potem po drugi strani top shit android problem s povezavo na eduroam ali ad hoc, kot je že Jest povedal.

O kakšni težavi s povezavo na eduroam to govoriš?

Na mojem ni nobenih težav, pa tudi pri frendu na enem kitajskem, ki ma že kar nekaj verzij star OS, deluje BP. Vneseš nastavitve, pritisneš shrani in dela
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Očitno nisi opazil sarkazma.
Drugače pa sem imel priložnost imet v roki 4S kot tudi 5 pa že marsikateri drug telefon tudi,ampak za mene je telefon za telefoniranje ne pa da bom imel telefon za 800€ ki ni nič posebnega,navaden kos plastike,ki je precenjen.
Apple je kot topshop,dobi za mali denar proda pa za velikega,ker ve da bo folk kupoval samo da lahko reče da ima.
Imam pa veliko kolegov,ki so nori na apple pa si je le redko kateri šel po i5,ker ni neke opazne spremembe.
Tako da kot sem že rekel ,vsake oči imajo svojega malarja
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
"Navaden" kos stekla in aluminija
wink-1.gif
In na vlko se motiš o veliki večini apple-iphone userjev.Pravtako je razlika med 4s in 5 ogromna.Na otip, videz in opazno hitrejše delovanje. Zdaj pa dovolj spemanja.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
@xside, po vnosu nastavitev se preprosto ni povezal...

@popotnik Potem pa očitno praskaš v napačni temi, če imaš telefon le za telefoniranje...
Potemtakem so vsi proizvajalci kot topshop, ker imajo za flagshipe nabite cene (recimo lumia 920 - 650€), pri iPhonu je edina finta, da cenejši modeli ne obstajajo, zato nimaš veliko izbire, razen star model. Tisti ki pa kupujejo telefon z namenom razkazovanja pa z enakim namenom kupijo tudi sgs3, note, lumio, vendar je razlika, da se vsi obešate le na apple, ker če da kdo 600€ za iphona je to rop pri belem dnevu, če pa 600€ za lumio je pa to odličen nakup.
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Iz lastnih izkusenj lahko povem, da ni tako ogromna razlika... Je hitrejsi, je tanjsi in lazji... Je pa podobno kot pri prehodu iz iPhone 4 na 4S ... Zelo malo sprememb, ki ne opravicujejo menjave... Edino pri iPhone 5 se je vsaj malo spremenila tudi zunanjost... pri lanskem prehodu pa so bile spremembe samo v drobovju ...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jest. Kaj praviš na taktiko Appla, da dostavi na dan lansiranja iPhone-a samo cca 100 telefonov. Naslednje pa šele čez par tednov ali mesecev? O tem je že tekla debata nekaj dni nazaj.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@darjan
Od kolega,ki dela v Avstriji in ga je sem ter tja prestavljal po šanku in vsakemu rekel da naj proba kakšna je razlika v primerjavi z njegovim starim 4S (jaz razlike nisem opazil,razen 1 praske,ki pa jo ima ker mu je telefon padel iz rok.)

@amacar
Nekateri kupujejo telefon takoj ko je nov model zunaj in to se mi zdi potrata denarja,kaj kupuješ novega,če pa ni neke razlike.
Ko kupim telefon za sebe gledam da ima dober fotoaparat,da ne rabim pravega zraven vlačit in da lahko z njim pogledam na forum in ko mi je dolg čas odigram kako igro,to je pa tudi vse.Kaj mi bo ne vem koliko procesorjev in rama,če pa tega tako večina nikoli ne iskoristi.Povečini vsak prileti do mene in mi reče naj mu naložim navigacijo,malo brska po netu in to je tudi vse zraven telefoniranja za kaj uporablja telefon.