iPhone 5

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
damn, čudno da apple sploh proda kak prenosnik če so tak za [cenzura]
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Čuj, nebi vedo, je pa res, da ko jim zmanjka argumentov, je to še edini izgovor. "iPhone že zgleda kvalitetno, medtem ko so ostali kot cheap plastika..."

Aja, pa zdaj po novem je 4" ravno prav mera (še pol leta nazaj je bila 3.5"). Pa 16:9 je tapravo razmerje za telefon (čeprav je še pokojni Jobs rekel, da je to idiotski standard in ga iPhone ne bo imel)...

Nimaš kaj, povozli so konkurenco (čeprav je še niti niso dohiteli)

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
A je res tako težko razumeti, da nekaterim pač ni android všeč? Za mene je iOS še vseeno veliko bolj spoliran. Reznim foram, da bi gor priklapljal hdmi, usb ključke, sd kartice, ... se še samo smejim. Trenutno je samo 1 feature, ki ga podpira SGS3, ki ga pogrešam. To je predvajanje videa, ko uporabljaš kako drugo aplikacijo. Pa še to mi implementacija ni všeč. Raje bi imel, da bi delovalo tako kot je do sedaj youtube aplikacija, ko si preklopil aplikacijo, ti je samo zvok predvajalo. Ko pa s štirimi prsti preklopiš nazaj (na ipadu je to), pa gledaš video naprej.

Telefon/tablica je prenosna naprava. Nanjo ne pašejo kabli. Datoteke, filme, slike, ... Prenašam preko wifi/3G. Filme stream preko cifs. Backupe izvajam v oblaku. Musko syncam brezžično preko iTunes, kjer imam celotno kolekcijo. Ali pa doma streamam z iTunes na reciver preko bluetooth, ali AirPlay (odvisno od tega če imam že prižgan htpc z xbmc). Zakaj bi sedaj menjal sistem, če mu nič ne manjka? In bi moral ponovno iskati rešitve in aplikacije.

Sicer imam doma še SGS z nameščenim nigtly C10. Sicer je HW zelo podhranjen. Vidim pa kakšno je stanje in da nič ne pogrešam. Je pa zadnjič sodelavec dobil One X in sem ga malo probal. Ne moreš verjeti kako lahko pri takem HW še vedno šteka. V Click Storeu je animacija pogosto štekala. Ko sem zagnal kako aplikacijo prvič je bil opazen lag od trenutka, ko tapneš ikono in se začne kaj dogajati.

Tako da ne preostane nič drugega. Sem se pa že pred leti zaklel, da preklopnega telefona in/ali telefona zmicrosoftovim OS ne kupim nikoli.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ni ga čez apple naprave, ko bereš takole po forumih, kako gre to enim na živce. Ni slajšega kot iti v bife in počit na mizo ipad, pa še iphone za povrhu.
smile-1.gif

Verjetno nobene druge naprave ne vzbuja toliko nelogične jeze pri tistih, ki je nimajo. Pa ko ti začnejo nabijati o nižji ceni in superiornosti drugih naprav, hudiča, navadne ljudi spreminja v android/nokia/microsoft misijonarje.

Za crknit smešno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem mel doma iPad2 dober teden pa ga za takšno ceno ne bi kupil. Sicer dobra in kvalitetna tablica, a zadeva hitro razočara, ko vidiš kako "neuporabna" postane, ko nima nobenih vhodov, ne usb, kaj šele za kakšno microsd kartico. Notranji pomnilnik 32gb sem namreč hitro nafilal z materialom.

Cena je velik minus, enako tudi za iphone, ne vem kdo je pripravljen odšteti 700 eur za telefon, ki ga moraš vsak dan polnit.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Joj ljudje...kak se enim ljubi virtualno se tepst za en kos plastike/kovine v žepu!
Ma vsak si kupi kaj pač hoče, itak se vsak mobitel preplača več kot 100% glede na stroške izdelave in 95% ljudem se ne sanja kaj so kupli oz kaj vse lahko pocnejo z njim...večina folka je ravno skapirala da zravn SMSov so še MMSi in internet in si pač kupi jabčka/HTCja/samsunga...ker je pač jebačko če praskaš po velkem ekranu vsakih 5 minut.

Pač se je maso tolko zdresiralo, da je 500 eur za mobitel normalna cifra, medtem ko dobiš laptopa za 400 eur...vcasih ko pa je prišu SE T68 pa so ga trije varnostniki v MBju meli, ko je stal 60.000 sit in smo vsi misli WTF more bit narobe s clovekom da da tolko keša za telefon
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Za crknit smesno je kvecjemu to da ti in tebi podoni dobite erekcijo, ko pocite v bifeju na mizo ipad in se iphone za povrhu. Tipicni iBolnik.

Sent from my iPad
wink-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Nisem opazil vpliva na erekcijo. Verjetno isto tolaženje ne-lastnikov, kot tisto z dolžinami penisov in velikostjo avtomobilov.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Zakaj lastniki jabka naprav mislijo, da se nekdo tolaži in je zavistn in podobno, če nima iNečesa? Ma sej tistih 600 eur pa vsak napraska na kup če hoče...? Ne razumem, da nekdo jemlje telefon za statusni simbol, ki te pokaze kot bogatejšega kot ostale?
Ne rečem da si ubodeš Aston martina al pa jahto..to nek revež res ne more imet. Neko stvar do 1000 eur pa si lahko ja vsak kupi..??!

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Evo dobil iPhone 5 Od Enga frika ki je stal celo noc v munchnu in cakal ,sicer preplacal 70 eur ampak se je splacalo telefon je res kar se vsega skupaj tice ogromno pred sgs3 ki si ze iace novega lastnika na bolhi
v glavnem ni mi zal

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Google baje vse ve... Recimo iphone 4s vs sgs3, na simobilu je čisto vsepovsod sgs3 dražji za par €. Torej kaj sklepaš, kakšne so cene?
Kakšno mnenje fanatika (v eno ali drugo skrajnost) je potrebno kdaj tudi spregledati.

Kar berem je po večini vedno tako, da govorijo, da je iphone dražji in da so vsi ki ga nimajo ljubosumni, ker si ga ne morejo privoščiti in zato kupijo recimo SGS3. To vem, da je treba spregledati, ampak me moti to, da si ne morejo vzeti recimo dveh minut in pogledat cen. Razumem, da cene ne bi bile dostopne, ampak če so že dostopne vsakemu...je pa res, da so po večini na ostalih straneh taki, ki po večini trolajo pa tudi vidijo samo ali apple ali kaj drugega.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Zakaj lastniki jabka naprav mislijo, da se nekdo tolaži in je zavistn in podobno, če nima iNečesa? Ma sej tistih 600 eur pa vsak napraska na kup če hoče...? Ne razumem, da nekdo jemlje telefon za statusni simbol, ki te pokaze kot bogatejšega kot ostale?
Ne rečem da si ubodeš Aston martina al pa jahto..to nek revež res ne more imet. Neko stvar do 1000 eur pa si lahko ja vsak kupi..??!

Čakaj, samo en telefon kupujejo intelektualci, izobraženi in toliko bogati, da jih prav boli k.... koliko stane.

Prebral tukaj pred kakim dnevom ali dvema. Sekta.