A je res tako težko razumeti, da nekaterim pač ni android všeč? Za mene je iOS še vseeno veliko bolj spoliran. Reznim foram, da bi gor priklapljal hdmi, usb ključke, sd kartice, ... se še samo smejim. Trenutno je samo 1 feature, ki ga podpira SGS3, ki ga pogrešam. To je predvajanje videa, ko uporabljaš kako drugo aplikacijo. Pa še to mi implementacija ni všeč. Raje bi imel, da bi delovalo tako kot je do sedaj youtube aplikacija, ko si preklopil aplikacijo, ti je samo zvok predvajalo. Ko pa s štirimi prsti preklopiš nazaj (na ipadu je to), pa gledaš video naprej.
Telefon/tablica je prenosna naprava. Nanjo ne pašejo kabli. Datoteke, filme, slike, ... Prenašam preko wifi/3G. Filme stream preko cifs. Backupe izvajam v oblaku. Musko syncam brezžično preko iTunes, kjer imam celotno kolekcijo. Ali pa doma streamam z iTunes na reciver preko bluetooth, ali AirPlay (odvisno od tega če imam že prižgan htpc z xbmc). Zakaj bi sedaj menjal sistem, če mu nič ne manjka? In bi moral ponovno iskati rešitve in aplikacije.
Sicer imam doma še SGS z nameščenim nigtly C10. Sicer je HW zelo podhranjen. Vidim pa kakšno je stanje in da nič ne pogrešam. Je pa zadnjič sodelavec dobil One X in sem ga malo probal. Ne moreš verjeti kako lahko pri takem HW še vedno šteka. V Click Storeu je animacija pogosto štekala. Ko sem zagnal kako aplikacijo prvič je bil opazen lag od trenutka, ko tapneš ikono in se začne kaj dogajati.
Tako da ne preostane nič drugega. Sem se pa že pred leti zaklel, da preklopnega telefona in/ali telefona zmicrosoftovim OS ne kupim nikoli.