Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@fijatovPES
In v čem je pred SG3?
evo jas nisem ravno tipicn uporabnik telefona
delamza eno tujo firmo in res nenormalno dost visim na telefonu, moji racuni znasajo en lep renault clio letno... in unicim vsaj en aparat letno
nazadnje sem imel iphone 4s ki je crknil ne me vprasat zakaj
zato sem se odlocil da bom vmes kupil svojga prvega androida sgs3 in morda ostal na androidu..naj povem da sem bil pred iphonom zagrizen blackbery uporabnik
razlika za navadnega userja je verjetno ni... za mene pa igromna
na primer
isces v androidu po imeniku predn prides do kontakta te vprasa najprej kateri imenik, nato koga nato te vprasa a bi rad klical smsal al mailal nato kliknes da bi klical... to v praksi pomeni da 4 krat kliknes predn zadeva dela ro kar hoces...
kot receno za navadnega uporabnika ki nardi par klicev dnevno ni problem zame ko pa zivim od tega pa hudo motece...
dalje display na sgs3 je enostavno prevelik za to za kar ga jasuporabljam ne gledam filmov... ce hocem priti iz ene strani na drugo mi to z eno roko ni uspelo...
moti mena primer tista funkcija za šparanje baterije... ko ga najbolj rabis zacne srat z tem v soncu nic vec ne vidis ker telefon samovoljno zatemnjuje display zato da bobaterija drAla 5 min vec... v avtu ko uporabljas telefon je to nenorrmalno motece
dalje... emaili... gmail lepo v svoji mapi... in mi osvezuje maile samo mail naslova ki je glavni ostale moras osvezevat na roko
ostali mejli v svojemprogramu ... tako da ce si hotel vse precekirat si rabil prevec casa da si si vse ogledal
verjetno se tud to da porihtat v androšitu ampak nimam casa dovolj za svojga otroka ne da se bom se z tem ukvarjal kako ukrotit svoj telefon
v glavnem zame je iphone popoln ogromno telefoniram nic ne zahteva od mene naredi to kar hocem vse je logicno in pregledno...
morda bo kdo rekel da sem enostavno preglup za androšita, ampak ne maram da moram jas sluziti tehnologiji...tehnologija je zato da sluzi meni in ne obratno...
je pa proti staremu iphonu obcurno lazji in boljsi po filingu za drzat v roki...