Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Valda.
Je pa res, da sem pricakoval vec kot "facelift - phase II" stirke.
a da ti ga podrgne vsako jutro si mislo da bo mel.
saj se gre za telefon, torej, od telefona pričakuješ kaj?
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Valda.
Je pa res, da sem pricakoval vec kot "facelift - phase II" stirke.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Bolje črn rob kot raztegnjena aplikacija. Itak se pa Jobs v grobu obrača zaradi novega razmerja stranic ekrana.
Citat:
Uporabnik mickeycek pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Zaslon je že vredu, da ni več kot 4", sam ne na račun tega da ga sam raztegnejo. Ne vem ne vem no. Pa se mi zdi da sm zasledil v predstavitvi, da bojo apliakcije ki niso posodobljene imele črni rob okoli
tudi jaz sem na eni sliki zasledil aplikacijo z črnim robom... nevem če ni bil garageband?
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ce je tebi 6310 vrhunec telefona, ne najedi drugim kaj naj pricakujejo, ja?
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Hja, če potegnem črto, več ali manj po pričakovanjih. NFC mogoče pogrešam, čeprav trenutno ne bi popolnoma nič koristil, ker še ni LTE plačilnih terminalov.
A6 je videti zverina. Nevem, če so kje omenili koliko jeder je notri. Govorilo se je, da bi naj bil quad-core, kar bi se nekako ujemalo z 2x boljšo performanco. Samo ponekod pišejo, da je dual-core
Osebno bom tega preskočil. Naslednje leto bo že večina aplikacij prirejena za novo dimenzijo, da ne bo treba gledat črnih robov.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Bolje črn rob kot raztegnjena aplikacija. Itak se pa Jobs v grobu obrača zaradi novega razmerja stranic ekrana.
Boljše, da se samo on obrača v grobu, kot da se cela firma obrne v grob zaradi vztrajanja pri enem in istem.
ja ampak te bo jabuček tožil če ga prineseš v slovenijo pred uradno prodajoCitat:
Uporabnik damek1a pravi:
Bom kar tukaj vprašal nekaj glede nakupa... V Nemčiji naj bi dobili Iphone5 21.9. Slučajno sem 24.9 tam... mislite, da se ga bo dalo že takrat kupiti tam v prosti prodaji? Kakšne so kaj izkušnje s predhodnimi modeli glede tega?