iPhone 5

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Valda.
hysterical-1.gif

Je pa res, da sem pricakoval vec kot "facelift - phase II" stirke.
grin1.gif

a da ti ga podrgne vsako jutro si mislo da bo mel.
saj se gre za telefon, torej, od telefona pričakuješ kaj?

mickeycek

Fizikalc
2. jun 2011
234
59
28
Steve's golden goose
That's an idea that was repeated many times by Steve Jobs. He—and Tim Cook, for that matter—expressed his disgust with the 16:9 format one the iPad and the iPhone, saying that it doesn't make much sense from a design point of view. Except for movies, it's a format that doesn't bring much benefit. And it's actively bad for things like books and magazines.

....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Bolje črn rob kot raztegnjena aplikacija. Itak se pa Jobs v grobu obrača zaradi novega razmerja stranic ekrana.
evil.gif

Boljše, da se samo on obrača v grobu, kot da se cela firma obrne v grob zaradi vztrajanja pri enem in istem.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Na vecji zaslon se tiktak navadis. Sel sem iz 4s na S3. Prve 10 minut mi je bil lopata, v naslednjih 15 minutah sem se privajal in po pol ure ni bilo nobene panike, glede velikosti. To me malo spominja na folk, ki kupi 42"/50" TV. Ces, kaj sem pa zdaj privlekel dam, v trgovini je izgledal lih prav velik, pa kaj sem naredil, to bo katastrofa, jutri peljem nazaj. Po parih urah ugotovi, da je pa topshit.
smile-1.gif

Ja, crni rob bo, dokler ne bo updejta.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik mickeycek pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Zaslon je že vredu, da ni več kot 4", sam ne na račun tega da ga sam raztegnejo. Ne vem ne vem no. Pa se mi zdi da sm zasledil v predstavitvi, da bojo apliakcije ki niso posodobljene imele črni rob okoli
bonk.gif

tudi jaz sem na eni sliki zasledil aplikacijo z črnim robom... nevem če ni bil garageband?

Ni bil garageband, ker so vse apple appse že predelali.Pravijo pa razvijalci, da je aplikacijo enostavno predelat, tako da... Z igrami pa bo več dela.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce je tebi 6310 vrhunec telefona, ne najedi drugim kaj naj pricakujejo, ja?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ce je tebi 6310 vrhunec telefona, ne najedi drugim kaj naj pricakujejo, ja?

saj ti ga noben ne sili da ga kupiš, ostani na S3 in mir, ja?
ti kaj ti pričakuješ od ajfouna pa ne rabiš razlagat

in 6310i ni bil slab telefon, baterija drži še danes dalje kot tvoj ugasnjen S3
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Meni je pa izjava leta z jabke od apple fena: tako nekako je napisal: itak je iphone daleč pred vsemi oz. najboljši. novi model so samo spremenili, da nakažejo smernice konkurenci. bom kopi/paste ko se jabuk postavi na noge.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nepismenost te jebe moj dragi stajerc.

Tema: iPhone 5

Ne smem pa o iPhone 5 govorit?

V redu, cuj pubec te pa uzgi debato o tramincu, ne.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Hja, če potegnem črto, več ali manj po pričakovanjih. NFC mogoče pogrešam, čeprav trenutno ne bi popolnoma nič koristil, ker še ni LTE plačilnih terminalov.

A6 je videti zverina. Nevem, če so kje omenili koliko jeder je notri. Govorilo se je, da bi naj bil quad-core, kar bi se nekako ujemalo z 2x boljšo performanco. Samo ponekod pišejo, da je dual-core
sprasujem se.gif

Osebno bom tega preskočil. Naslednje leto bo že večina aplikacij prirejena za novo dimenzijo, da ne bo treba gledat črnih robov.

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ja in ve tej temi se vedno naredijo dve grupi, eno ko majo zlatega S3 in je jabuk gnil in oni drugi. kaj kdo pričakuje in kaj bi mel.
v temi o Iphone5 se naj govori o aparatu, v čem je boljši od 4S, ne pa kaj bi kdo mel zraven, kaj pričakuje, kok je velik zaslon kul, ker jaz S3 ne spravim normalno v kavbojke in ga zato nimam, drugače bi ga morda mel, ker nisem zaprisežen applovec. trenutno mi je 4ka fajn, dobro mi služi in nosim ga komot v žepu, brez dodatnih torb. zato pa ne bom tule razlagal in drugim v glavo vtepal o velikih ekranih in kaj pa bi blo lepo če bi mel nov...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Hja, če potegnem črto, več ali manj po pričakovanjih. NFC mogoče pogrešam, čeprav trenutno ne bi popolnoma nič koristil, ker še ni LTE plačilnih terminalov.

A6 je videti zverina. Nevem, če so kje omenili koliko jeder je notri. Govorilo se je, da bi naj bil quad-core, kar bi se nekako ujemalo z 2x boljšo performanco. Samo ponekod pišejo, da je dual-core
sprasujem se.gif

Osebno bom tega preskočil. Naslednje leto bo že večina aplikacij prirejena za novo dimenzijo, da ne bo treba gledat črnih robov.

Samo doto ... preden boš ti imel pravico kaj napisati o iPhonu 5, prosim pojdi in se posuj s pepelom ...
grin1.gif

... ima namreč razmerje stranic 16:9 + 3rd party appi imajo črne robove, za kar si trdil, da je nemogoče, da bi se kdaj koli zgodilo.

Prevod: Verjel sem ti in sedaj sem razočaran.
frown-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.122
10.982
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Bolje črn rob kot raztegnjena aplikacija. Itak se pa Jobs v grobu obrača zaradi novega razmerja stranic ekrana.
evil.gif

Boljše, da se samo on obrača v grobu, kot da se cela firma obrne v grob zaradi vztrajanja pri enem in istem.

Mislim, da staro razmerje stranic ekrana iphona ne bi pokopalo Appla.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Bom kar tukaj vprašal nekaj glede nakupa... V Nemčiji naj bi dobili Iphone5 21.9. Slučajno sem 24.9 tam... mislite, da se ga bo dalo že takrat kupiti tam v prosti prodaji? Kakšne so kaj izkušnje s predhodnimi modeli glede tega?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
meni se to zdi kul, ker mi z nobeno aplikacijo z roke ni uspelo neke lepe panorame nardit
grin1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Bom kar tukaj vprašal nekaj glede nakupa... V Nemčiji naj bi dobili Iphone5 21.9. Slučajno sem 24.9 tam... mislite, da se ga bo dalo že takrat kupiti tam v prosti prodaji? Kakšne so kaj izkušnje s predhodnimi modeli glede tega?
ja ampak te bo jabuček tožil če ga prineseš v slovenijo pred uradno prodajo
evil.gif