Jaz tudi ja, vsekakor se mi pa to NE zdi primerna oblika za Appla, saj je 3gs model 10x lepši kot pa tale kvadratek....
Po mojem je to fake varjanta....(upam)
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kommdata mislis verjetno? Tam se meni zdi nakup bolj tako... Kot prvo nikoli ne ves, kdaj dobis nezaklenjenea in kdaj softversko odklenjenega... Generalno pa imajo pri vseh listek, na katerem pise, da ga ne smes nadgrajevat preko iTunes, ker v nasprotnem primeru garancija ne velja... In to je po mojem mnenju en velik bullshit ... Ce ne morejo prodajati nezaklenjenih, potem naj jih raje ne prodajajo...
Pa se sedaj vidim,d a pise, da so iz Italije, garancije imajo pa samo 12 mesecev... Italijanski imajo 24 mesecev garancije...
Seveda, imaš prav, kakopak.Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@MadMitch: vesel sem zato, da se vsi iPhone fani lahko kregajo in jezijo, .. "zakaj iPhona ni v Sloveniji? ipd.".. Ko take stavke preberem, postanem zelo zelo vesel. Tudi tvoj komentar je malo off, a ne?
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Sicer pa... če bo res imel microSIM, bo za nas neuporaben, če ne bodo naši operaterji ponudili novih SIM kartic.
Citat:
Sicer pa... če bo res imel microSIM, bo za nas neuporaben, če ne bodo naši operaterji ponudili novih SIM kartic.
Citat:
Ne vidim, kakšen point? Razen to, da bomo pač pogledali za drugimi telefoni...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
I think that's the point
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
I think that's the point
To se lahko zelo hitro spremeni... in se pomoje tudi bo, cim bodo na trgu naprave, ki bodo potrebovale microSIM... V najslabsem primeru pa se da obrezat navadno miniSIM ...
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Mislim, da ne.
http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone
Marsikaj pravi za to ( v besedoli na linku) , da je Apple pušno, pri skrivanju. Končno!!!!!
Men je hude oblike. Samo gumbka za glasnost&po novem (ugibanja)za sprožilec za kamero bi lahko bla drugačne oblike. Nista pa napačna...