iPhone 4G?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Jaz tudi ja, vsekakor se mi pa to NE zdi primerna oblika za Appla, saj je 3gs model 10x lepši kot pa tale kvadratek....

Po mojem je to fake varjanta....(upam)

armani78

Zelenc'
19. apr 2010
20
0
1
Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kommdata mislis verjetno? Tam se meni zdi nakup bolj tako... Kot prvo nikoli ne ves, kdaj dobis nezaklenjenea in kdaj softversko odklenjenega... Generalno pa imajo pri vseh listek, na katerem pise, da ga ne smes nadgrajevat preko iTunes, ker v nasprotnem primeru garancija ne velja... In to je po mojem mnenju en velik bullshit ... Ce ne morejo prodajati nezaklenjenih, potem naj jih raje ne prodajajo...

Pa se sedaj vidim,d a pise, da so iz Italije, garancije imajo pa samo 12 mesecev... Italijanski imajo 24 mesecev garancije
smile-1.gif
...

Tisti fantje v KD prodajajo hrvaške in Italijanske IPhone
smirk-1.gif
ž

Sej se ga da uradno dobiti tudi pri Debitelu, če nekdo izrecno želi
cool-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@Jest: govoril sem o cenah novega aparata na bolhi / jabuku / v italiji / pri aljošu / kjer ti je ljubše /... Italijanski iPhone stane 619€ moj aparat pa ni bil HTC Desire..(ne vem od kod ti ta ideja?) saj to nikakor potem ni 1/3 cene, se strinjaš? In še eknrat povem, preden se ponoviš v 100tič.. Imel sem vse 3 iPhone, in sem bil do nedavnega aljoševa "stalna stranka". iPhone mi ni predrag, cena mi odgovarja, le aparat mi ne (več),.. Sem sedaj dovolj jasno povedal?

@MadMitch: vesel sem zato, da se vsi iPhone fani lahko kregajo in jezijo, .. "zakaj iPhona ni v Sloveniji? ipd.".. Ko take stavke preberem, postanem zelo zelo vesel. Tudi tvoj komentar je malo off, a ne?

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@MadMitch: vesel sem zato, da se vsi iPhone fani lahko kregajo in jezijo, .. "zakaj iPhona ni v Sloveniji? ipd.".. Ko take stavke preberem, postanem zelo zelo vesel. Tudi tvoj komentar je malo off, a ne?
Seveda, imaš prav, kakopak.
priden.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Dokler ne vidim delujočega (vklopljenega) primerka, kjer bo razvidjo, da gor teče iPhone OS, to zame še ni naslednji iPhone.

Sicer pa... če bo res imel microSIM, bo za nas neuporaben, če ne bodo naši operaterji ponudili novih SIM kartic.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:

Sicer pa... če bo res imel microSIM, bo za nas neuporaben, če ne bodo naši operaterji ponudili novih SIM kartic.

I think that's the point
smile-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:

A ni bilo nekaj govora za iPad 3G da bi naj imel microSIM? Potem takem je tudi možnost da bo imel iPhone...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Ne vidim, kakšen point? Razen to, da bomo pač pogledali za drugimi telefoni...

Da bos iPhone lahko uporabljal samo z operaterji, ki bodo imeli primerne SIM kartice, in da bo omejen tako, kot si je Apple to originalno zamislil.

Ampak...

Čip je še vedno enako velik. En template + olfa nož (okay, + unlock za OS 4) = SUCCESS!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

I think that's the point
smile-1.gif

To se lahko zelo hitro spremeni... in se pomoje tudi bo, cim bodo na trgu naprave, ki bodo potrebovale microSIM... V najslabsem primeru pa se da obrezat navadno miniSIM ...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

I think that's the point
smile-1.gif

To se lahko zelo hitro spremeni... in se pomoje tudi bo, cim bodo na trgu naprave, ki bodo potrebovale microSIM... V najslabsem primeru pa se da obrezat navadno miniSIM ...

Mislim, da bom okoli zgodnje imel za prodat svojega 3Gs... originalno odklenjen in ne jail-breakan. :D Je pa res, da bi rad najprej videl kaksni bodo HW updatei. Ker ce bo samo nov HW na OS 4.0, potem...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
http://www.techradar.com/news/computing/apple/how-to-make-your-own-ipad-micro-sim-681020

1. Here's a traditional SIM and its measurements, the only working area is the metal contacts.

step.01-420-90.jpg

2. This is the same SIM with the micro-SIM specifications overlaid. You can use this to trim yours down to size.

step.02-420-90.jpg

3. Here we are cutting our SIM down to size...

step.03-420-90.jpg

4. ...and now it's ready to activate in our shiny new iPad.

step.04-420-90.jpg

However, AT&T's version of the micro-SIM appears to be around 13.5 x 16.5mm - enough to give the original contact area 1.1m clearance along the bottom and left edge and 1.7mm along the top and right area - so it may be worth holding off on the scissors until we get our hands on an iPad and check the correct dimensions.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Po mojem je to fake varjanta....(upam)

Mislim, da ne.

http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone

Marsikaj pravi za to ( v besedoli na linku) , da je Apple pušno, pri skrivanju. Končno!!!!!
evil.gif

Men je hude oblike. Samo gumbka za glasnost&po novem (ugibanja)za sprožilec za kamero bi lahko bla drugačne oblike. Nista pa napačna...

Kje pa si videl kaksen nov gumbek? Vsi so ze tako, kot pri obstojecem... Edino reza za SIM kartico se je preselila na stranico ...

Sicer pa je mozno, da je Apple to namenoma naredil, da izgleda, kot da ga je nek razvijalec "izgubil"... da malo potipajo, kaj folk meni o tem...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Eden od gumbkov za glasnost bo baje služil za sprožilec v aplikaciji kamera.Pa mogoče bosta še kak drugače uporabljena.

Apple ima navado, da predstavi produkt in ga začne po predstavitvi že prodajat. Pa poleg iphona je bil etui, ki je namenjen skrivanju oblike telefona.Zato dvomim, da je apple to želel. Gremo malo ugibat o ceni v Ita, gb različicah in o novih HW posodobitvah?

Jaz pravim:

1. Wifi N &FM transmiter/receiver
2. A4 cpu&grafika

16gb/32gb/64gb

550 eur/620eur/720eur

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
A4 , boljši grafični čip, 960x640 oled, 32 / 64gb, 5mpx z 720p @ 30fps, boljši speaker, dodan fancy usnjeni etui sploh ni slaba ideja,..

Glede cene, kolikor se spomnim je šlo iz 3G na 3GS za 100€ gor, .. recimo da bo šlo tokrat (recesija) malo manj..

Zato bi rekel:
32GB - 659€
64GB - 759€

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz sem mislil bolj na to,d a si je celo zgodbo o izgubljenem iPhone-u izmislil Apple... tako, da so ga mogoce "zanalasc" igzubili
smile-1.gif
... in tako zakamuflirali, da izgleda, kot, da je res ponesreci izgubljen. Sicer zaenkrat se ni nic porocil o tem, da bi kaksen od Apple-ovih zaposlenih ali pogodbenikov naredil samomor, tako kot pred kaksnim letom, ko je en prototip izginil ...

Mogoce gledam prevec filmov, pa je to zraslo v moji glavi
grims-1.gif