iPhone 4G

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@doto: rekel si "Ko enkrat uporabljaš uporabniško dovršeno in skrbno premišleno zasnovano napravo, težko greš nazaj na polovičarske izdelke."

Predvidevam da je "uporabniško dovršen in skrbno premišljeno zasnovana naprava" po tvoje iPhone?

Polovičarski izdeleki pa so (ker nisi navedel ničesar) vsi ostali.... ?

Palm in Android sta bila omenjena kasneje (ko si se zmotil in priznal, da sta "blizu iPhona").

Sem že rekel kdo je kopiral se bo videlo ko bo zadeva zaključena.

Engadget je leglo Mac fanov.. poglej si malo njihov show / podcast (MacBook, iPhone, iPad, iPod, ilovestevejobs.com etc..) Pa nimam nič prot njim, celo nasprotno.. Samo včasih so malo preveč zaljubljeni v svoje iPhone ne ne znajo več objektivno napisat reviewja.

Erick Tseng je ironično v Engadget Showu povedal,.. tiste naprave ki bodo hardwarsko dogajale trenutni software bodo update dobile. Tiste ki ne žal ne.. Kruto a po neki strani logično. Kolikor poznam Slovenija ni podprta in po moje tudi še nekaj časa ne bo.

Nexusa ne prodajam, ampak ga kupujem. Sem že 2 do sedaj imel, a sem jih kmalu prodal. Rad samo probam nove stvari ki sproti prihajajo ven (modi, romi, kake nove aplikacije..). Nisem ne android, ne apple, ne webos fan.. Rad bi samo prepečil da bi jabolčniki tukaj pridobivali nove vernike
smile-1.gif

Lepo da priznaš
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
cizy: če si prebral moje celo dolgo razpravo.. bi lahko vedel da je bilo to napisano sarkastično..

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Applovci me vedno znova in znova fascinirajo.
Zanima me kaj imajo isto politiko pri iphonu? Crkne baterija in lahko rečeš adijo vsemu kar imaš gori?!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Applovci me vedno znova in znova fascinirajo.
Zanima me kaj imajo isto politiko pri iphonu? Crkne baterija in lahko rečeš adijo vsemu kar imaš gori?!

Pri iPhonu se vsakič, ko ga priključiš na računalnik naredi back up na le-temu. Težko verjamem, da pri iPadu ni enako ampak očitno je to za ljudi pri dnevniku že višja filozofija.
bonk.gif

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Heh, kaj to pomeni, da če nimaš računalnika, potem bolje ne kupuj iphonov in ipadov.
Ali pa, ko greš kam na dopust za 2-3 tedna, obvezno si še kupi in s sabo vzemi prenosnik!
bonk.gif

Sicer, roko na srce, baterije ne crkujejo kar tako. A apple zna potencialno enostaven problem, še bolj "poenostaviti".
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Predvsem je bolj to, da znajo nekateri iz muhe narediti slona... take zadeve (okvare, garancijski pogoji), ki so pri ostalih proizvajalcih normalne, so pri jabolcnih izdelkih "najvecje sranje" in kamen spotike ...
bonk.gif
...

Pa se glede tega linka prej na Dnevnikov clanek... Ta clenake sem prej prebral nekje drugje... in tam ga je razumeti popolnoma drugace...
smile-1.gif

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ja, in ta zamenjava velja verjetno samo dokler ti je naprava v garanciji.

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
To bi bilo odlično, da dobiš novo napravo za 99 $, po enih 5-ih letih uporabe. Dvomim, da bi to veljalo. Če pa že bi, bi se na servisu izmislili, da vzrok za nedelovanje ni crknjena baterija, in bi se samo še obrisal pod nosom.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Namrec pohvalno, da ce zelis, lahko ob doplacilu 99U$D dobis nazaj nov iPad

Pri drugih "polizdelkih" pa lahko za pol te cene (ali še manj) kupiš novo baterijo in problem je rešen. Pa še čakat ne rabiš, da ti ga pošljejo.

Je pa žalostno da apple na nek način narekuje smernice v računalništvu. Zagotovo bo sedaj na trg prišlo 4564848 različnih tabličnih računalnikov, ker se je apple odločil, da ga bo izdal. Ali pa WM, ki je vedno veljal za odprt in costumized OS, bo sedaj postal zaprt zaradi appla
jezen.gif