iPhone 4G

Ostrzek

Zelenc'
12. feb 2010
25
0
1
Letos, meseca maja, naj bi prišel na trg iPhone 4G. Ve kdo kaj več o tem? So na dan prikukale že kakšne informacije? Našel sem samo nekaj slik, tudi več različnih oblik, tako da se na te ne moram zanašat. Se da kje dobiti kakšne informacije o 4G-ju?
cheer.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Če bo prišel, kakšen bo, informacije, vse to bo znano na tisti dan ko(če) bo predstavljen. Vse informacije pred tem so samo špekulacije, ugibanja.

Ostrzek

Zelenc'
12. feb 2010
25
0
1
Je že res, ampak ne verjamem, da v podjetju ni niti ene klepetulje, ki bi kakšno informacijo delila na internetu, ali pa s prijateljem in ta naprej.. Vedno se najde kakšen tak primerek
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Maja ga 99% ne bo... bo pa verjetno predstavljen junija in na voljo konec junija, začetek julija.

Kar se pa tiče podrobnosti o telefonu, je pa vse samo ugibanje... uradnih informacij ne boš nikjer dobil... o slikah lahko pa samo sanjaš.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Ostrzek pravi:
Je že res, ampak ne verjamem, da v podjetju ni niti ene klepetulje, ki bi kakšno informacijo delila na internetu, ali pa s prijateljem in ta naprej.. Vedno se najde kakšen tak primerek
smile-1.gif

Je ni ker imajo radi službo. Če kdo iz kitajske firme kaj izda pa firma avtomatsko izgubi vsa applova naročila in prejme tožbo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Pa so že kje kake slike al pa informacije glede 4G?

šala, šala =)

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
poglej si slike 3gs, sej verjetno bo enak, tak kot so dozdaj vsi enaki, z malenkostmi ki se razlikujejo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Citat:
Uporabnik Ostrzek pravi:
Letos, meseca maja, naj bi prišel na trg iPhone 4G. Ve kdo kaj več o tem? So na dan prikukale že kakšne informacije? Našel sem samo nekaj slik, tudi več različnih oblik, tako da se na te ne moram zanašat. Se da kje dobiti kakšne informacije o 4G-ju?
cheer.gif

Daj no daj. Še tistega skropucala od iPada ne bodo spacali pred aprilom in ti že sanjaš o iPhone 4G?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
slike?!
sej so vsi - od prvega do zadnjega enaki. dvomim, da bo 4g neka inovacija v smislu oblike:D

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pomoje mu bojo omogočl še Videoklic, UTMS na 900, bluetooth povezava še z ostalimi proizvajalci telefonov itd....... izgled bo vrjetno isti, nič drastičnih sprememb....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Neko novo obliko si bodo težko izmislili, jaz sicer sumim, da bo tale iphone bolj ali manj tehnološko enak, malo boljši fotoaparat, največja razlika pa bo debelina.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Neko novo obliko si bodo težko izmislili, jaz sicer sumim, da bo tale iphone bolj ali manj tehnološko enak, malo boljši fotoaparat, največja razlika pa bo debelina.

5 Mpix foto + OLED zaslon z večjo resolucijo + wifi N + FM transmitter/receiver + nova oblika . Moja ugibanja
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
BT čip je že od prve generacije polno funkcionalen... ampak so ga namerno s software-om funkcionalno oskubili... in zato jaz na vašem mestu OBEX-a ne bi pričakoval... mogoče bo kak drug bluetooth profil še dodan... ampak OBEX 99% ne bo med njimi.

Sicer sem pa skoraj prepričan, da bo imel novi iPhone podoben (če ne kar isti) procesor kot iPad... ker dvomim, da so šli razvijat svoj procesor samo za iPad-a.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nekje sem bral, da bo enak, kot pri iPadu, tako kot si rekel, samo da bo malo softwarsko omejen. Ces, nekaj pa more ostati tudi za iPad..

Ugibanja pac..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

5 Mpix foto + OLED zaslon z večjo resolucijo + wifi N + FM transmitter/receiver + nova oblika . Moja ugibanja
wink-1.gif

A to za verzijo 17 ? Pri zdajsnjem tempu dodajanja "inovacij" (torej stvari, ki jih ima konkurenca ze precej let) bo najbrz res prislo vse to ... leta 2525
evil.gif