IPHONE 3gs vprašanje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Ja. Z uradne strani. Prvič mi je javljalo neke napake. Sem šel še enkrat gor, naložil še enkrat z opcijo repair. Pa mi zazna samo kamero.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Mogoče neumno vprašanje... ampak saj gledaš to znotraj iTunes aplikacije (kot je razvidno na sliki)?

getready_hero20090909.png

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ja. Vendar meni ne najde nobene naprave. V levem stolpcu "device" ni nikjer omenjen. Posledično mi pač ne kaže ničesar kot le levega stolpca in menija (file, options, .... čisto zgoraj v sivem).

Sem dal tudi test čez. Internet povezava ok. store ok. device: no device.

Zdaj sem dal na remove itunes + quicktime. Bom še enkrat naložil.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Dvakrat.

Predenj sem ga kupil je bil na 3.1.2.. Prodajalec ga je priklopil na itunes in dal na 3.1.3. Ima lahko to kak vpliv tukaj?

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Ko sem nalagal itunes mi je javilo nekaj v smislu, da program ni kompatibilen z winsi, pa potem še, da ne bom mogel glasbo posneti na cd,... Za snemanje se mi jebe. Rad bi uštimal mms-je.

Zakaj pa za MMS uštimat rabiš itunes?

Vneseš nastavitve (kar si reku, da že imaš), aktiviraš MMS pri eni nastavitvi od sporočil, ugasneš telefon in ga še enkrat prižgeš, in to je to ....
smile-1.gif

(rabiš pa za druge stvari itunese
smile-1.gif
)

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Probaj popolnoma odstraniti itunes. Potem pa z USBDeview poišči če so si kje xp-ji še vedno zapomnili iphone in ga odstrani. Potem pa ponovno instaliraj itunes.

I

Izbrisan uporabnik 3287

mms mi zdaj dela. poslal sem ga z mobitel št. na simobil št. In na telefonu z simobilovo številko mi pokaže pak. si.mobil mms (oddaja), sms 999979 (sprejem).
Zakaj tako?
Če pošljem iz hd2 mi napiše v dnevniku samo sprejem in od katere številke.

pa še najbolj butasto vprašanje: kako si naložiš kak komad iz kompa na telefon?

lp

Nazadnje uredil moderator:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Glasbo moraš naložiti preko iTunes-a... zato si ga pa moraš usposobiti. Jaz sumim, da je problem nekje pri driverjih, ali pa v kakem anti virus oz. firewall softwareu (zame so to največji virusi).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Vidim da obvladaš zadeve. Bral sem tudi na mojapple.net. Povej mi prosim ali je možno uporabljati iphone kot modem (da prek njega brskam po internetu na prenosniku)?

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Itunes mi dela na drugem računalniku z Visto bp. Vse v prvo (povezava, sync,..). Takoj zazna telefon. Na xp pa me ne jebe niti pod razno.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ti odstranil vse in ponovno instaliral?

Funkciji "kot modem" se reče tethering. Najdeš pa pod network nastavitvami. Lahko pa uporabljaš preko usb ali bluetooth.

I

Izbrisan uporabnik 3287

U super. Hvala. Še to: ali potrebujem kakšen task manager ali telefon sam prekine aplikacijo (povezovanje na internet,... igro, ...), ko pritisneš 2home" gumb?

lp

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Telefon sam zapira aplikacije. Izjema bodo samo audio, voip in gps aplikacije v novem OS 4.0, ki prihaja (ampak tam boš imel neke vrste "task manager" že vgrajen).

Za tethering ti je pa že doto povedal... nastavitve lahko točno vneseš (tam kot za mms), ali pa naložiš ustrezno ipcc datoteko. Deluje preko kabla (potrebuješ iTunes --> oz. samo driverje od njega), ali pa preko bluetootha (bluetooth dongle mora podpirati PAN --> personal area network).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Če prav razumem: samo prepišem nastavitve od mms v nastavitve za tethering? Ali moram vnesti kake druge podatke? Sem na Mobitelu.

hvala še enkrat

lp