IPHONE 3gs vprašanje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Zanima me, če je res, (ITA Iphone 3gs 3.1.2. z jailbreakom) da ko se ti sprazni baterija (in se ti ugasne telefon) potrebno vsakič "zbujat" z priklopom na računalnik?

Kako preveriti, če je aparat dejansko iz ITA?

lp

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Je res (za telefone narejene po oktobru lanskega leta)... lahko pa to odpraviš tako, da ga nadgradiš na 3.1.3 in uporabiš novi jailbreak (spirit)... potem pa ne bo več težav z rebootom.

Kako preveriti, če je iz italije? Poglej v Cydijo, če je naložen kak odklep (blacksn0w, utrasn0w, yellowsn0w, ...). Če ni naložen noben odklep in imaš vseeno signal, potem je italijanski.

Lahko ga tudi takoj nadgradiš na 3.1.3 in boš videl, če ti bo na začetku deloval brez jailbreaka (če bo, je to znak, da je tovarniško odklenjen)... ampak POZOR: ČE SLUČAJNO NI TOVARNIŠKO ODKLENJEN, BO TELEFON PO NADGRADNJI NA URADNI 3.1.3 FIRMWARE POSTAL NEUPORABEN (do nadaljnjega).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Pa garancija velja tudi, če nimaš računa? Kao z samo serijsko (na telefonu ali škatli)?

Koliko časa ti vzame reboot?

Z 3.1.3. ne moreš nalagati zadev, ki niso z itunes-a?

lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Micro, zdaj pa še za butlna. Če grem jutri v Italijo kupit telefon in ga uporabljam out of the box, brez kakršnega koli jailbreakanja, lahko nalagam aplikacije, uporabljam telefon normalno ali sem za karkoli prikrajšan?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
@smt: Ja.. garancija velja tudi brez računa (imajo pri applu bazo aktiviranih telefonov in njihovih serijskih številk). Reboot pri meni traja cca. 30sec (groba ocena). Če narediš jailbreak na 3.1.3 (google "spirit jailbreak"), lahko nalagaš vse kar si lahko nalagal na 3.1.2 z jailbreakom.

@MadMitch: Če kupiš italijanski telefon (ali katerikoli tovarniško odklenjen), ga lahko uporabljaš out of the box (edino za aktivacijo ga moraš enkrat priklopiti na računalnik). Lahko na njega nalagaš aplikacije, ga uporabljaš za telefoniranje, internet, pač za vse, za kar je bil osnovan. Prikrajšan si pa za stvari, ki ti jih omogoča jailbreak (nalaganje skrekanih aplikacij, igranje s sistemskimi nastavitvami, nalaganje neuradnih aplikacij, nalaganje patchov, ...).

Jaz osebno sem trenutno na OS 4.0 (ga potrebujem, da prilagodim svoje aplikacije za nov OS) in sem se odločil, da od sedaj naprej ne potrebujem več jailbreaka (se da čisto lepo živeti brez njega).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kako se aktivirajo mms sporočila? Vnešene imam nastavitve od Mobitela za mms in internet.

Mikrohard hvala za odgovore.

lp

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
IPhone - po domače povedano za en DREEEEEKKKK telefoni !!!!!!!!!!!!!!

hysterical-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
@MadMitch: Če kupiš italijanski telefon (ali katerikoli tovarniško odklenjen), ga lahko uporabljaš out of the box (edino za aktivacijo ga moraš enkrat priklopiti na računalnik). Lahko na njega nalagaš aplikacije, ga uporabljaš za telefoniranje, internet, pač za vse, za kar je bil osnovan. Prikrajšan si pa za stvari, ki ti jih omogoča jailbreak (nalaganje skrekanih aplikacij, igranje s sistemskimi nastavitvami, nalaganje neuradnih aplikacij, nalaganje patchov, ...).

Jaz osebno sem trenutno na OS 4.0 (ga potrebujem, da prilagodim svoje aplikacije za nov OS) in sem se odločil, da od sedaj naprej ne potrebujem več jailbreaka (se da čisto lepo živeti brez njega).

Torej je za legalno uporabo dober out of box, ql, to sem rabil, ker sem mal sit raznoraznih stranpoti.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Priporočam, da igrnoriraš take "provokacije". S takim izražanjem uporabniki samo sebe sramotijo...

Mene cisto zares zanima, kolikokrat ga je ze kupil, da se mu je tako zameril. Bom verjel na besedo (glede stevila nakupov).

Vljudno cakam odgovor
grims-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
si ga ne kupim nikoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii več !!!!!!!!!!!!!!!

tisti, kateri ga ni nikoli imel je pač zavisten
evil.gif

Osebno sem bil tudi proti, zdaj ko ga imam ga bom tudi zamenjal, seveda samo za 4G
cheer.gif

nimam pa jailbreakanega.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Še nekaj mi ni jasno: Naložil sem itunes, prijavil komp, iphona pa mi ne pokaže? Prebral "vodič" na applu, naredil vse kot piše (pomoč) in še vedno ga ni?

Kaj počnem narobe?

XP sp3, Iphone 3gs 3.1.3.

lp

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
A ti vsaj windowsi zaznajo priklopljeno USB napravo? Sicer pa probaj drug USB port (po možnosti direktno v računalniku zadaj in ne preko usb hub-a ali priključkov spredaj).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Komp zazna iphone "apple iphone camera connected" .... izberite program, ki ga želite zagnati za to dejanje....

Ko sem nalagal itunes mi je javilo nekaj v smislu, da program ni kompatibilen z winsi, pa potem še, da ne bom mogel glasbo posneti na cd,... Za snemanje se mi jebe. Rad bi uštimal mms-je.

lp