Če hočeš hitro žično polnenje, rabiš USB-C polnilec in USB-C to Lightning kabel (preko USB-A ne bo deloval USB-PD). Za polnilec poglej kaj od Ankerja ali Aukey z zadostnim številom portov, da pokriješ še ostale naprave in ne rabiš ravno svojega bricka za vsako malenkost.
Jaz sicer okrog nosim uglavnem 100W HyperJuice (2x USB-C, 2x USB-A), ker mi služi tako za laptop kot ostale naprave (telefon, tablica, ura, zobna ščetka, itd). Doma imam pa 5 in 3 portnega (USB-A) Aukeya in še kup starejših USB-A -> Lightning kablov na različnih koncih. Nazadnje sem vzel še en 60W Aukey USB-C polnilec za 25€ ter njihov kabel za cca. 13€. V avtu imam pa
Satechi 72W Type-C PD Charger, ki ima omogoča hitro polnjenje telefona kot polnenje laptopa po potrebi.
Kar se kablov tiče, če rabiš dodatno, ravno tako predlagam (braided) kable od Ankerja ali Aukeya, pa sedaj vidim, da ima Lightning kable tudi
uni. Njihovih lightning kablov sicer še nimam, sem pa zelo zadovoljen z uni USB-C kabli (imam par USB-C na USB-C, USB-C na HDMI, USB-C na DisplayPort, itd.). Vse to se dobi na Amazonu (najbolje DE/UK), pa zdaj zna bit še kakšna BF akcija.