In kakšni se vam zdijo? Men je videt super, sploh mini mislim da bo zadetek v polno!
mogoče bedna ampak mene so kupli z magsafe wallet
Imam iPhone X s 5.8" zaslonom... občasno uporabljam tudi iPhone 6 Plus s 5.5" zaslonom... pa lahko povem, da ima slednji več uporabne površine. Tako, da bo razlika do iPhone mini še večja (ne glede na številke). Realno bo uporabna površina nekje na nivoju iPhone 8. Večji zaslon pri iPhonih z notchom pride do izraza pri full screen aplikacijah (gledanje filmov, slik in igranje iger)... pa še tam bolj vizualno kot funkcionalno.Verjetno je mislil velikost zaslona, ker tam sta res skoraj enaka 5.4" vs 5.5"
Kaj je štos? Da z magnetom pritrdi mini denarnico na telefon? Not daš pa kartico pa mal gotovine?
In kakšni se vam zdijo? Men je videt super, sploh mini mislim da bo zadetek v polno!
Isto. 11-ka mi komot zdrži dva dni, mi je tudi že tri dni. S 7ko sem se moral namerno trudit, da sem prišel do večera.Ja glede baterije bo potrebno počakati. Kar mi je bilo najbolj všeč pri prehodu iz 7 na 11 je ravno baterija ki res napredovala in lahko delaš s telefonom vse živo pa ga boš težko spraznil do večera. Običajno mi ostane okoli 50 %
Flagship telefon, ki leta 2020 nima 120 Hz osveževanja zaslona?
Saj ne, da brez tega ne bi šlo, ampak je pa za firmo s takim slovesom to res nenavadno!
Pa tudi tisti izrez na vrhu zaslona v teh časih deluje grozljivo zastarelo.
kozmetika ne?Flagship telefon, ki leta 2020 nima 120 Hz osveževanja zaslona?
Saj ne, da brez tega ne bi šlo, ampak je pa za firmo s takim slovesom to res nenavadno!
Pa tudi tisti izrez na vrhu zaslona v teh časih deluje grozljivo zastarelo.