Vidim da nic posebnega glede baterije?
Pri vsem tem denarju na katerem ležijo bi človek pričakoval da bodo več vlagali v inovacije in razvoj sploh v telefone glede na to da jim prinašajo največ prihodkov in verjetno posledično tudi dobička. Očitno se prodajajo še predobro.
Kolikor jaz vem iPhone ni flagship Po prihodkih in dobicku.Pri vsem tem denarju na katerem ležijo bi človek pričakoval da bodo več vlagali v inovacije in razvoj sploh v telefone glede na to da jim prinašajo največ prihodkov in verjetno posledično tudi dobička. Očitno se prodajajo še predobro.
kaj pa še lahko dajo v telefon? nožek, faracajg bi lahko mel, več pa se ne spomnim....
Dodali eno kamero kar imajo ostali 2 leti?
Ni prstnega odtisa pod ekranom, usb-C, ni stalnega prikaza ure.
Včasih so bili inovatorji zdaj so pa samo kopirci
takole iz glave kaj bi jaz rad videl in kar bi lahko naredili (velja za iphone):
- widgeti (vreme, svetovna ura, zaznamki...)
- Obvestila pri ugasnjenem ekranu, ali always on display (recimo ura in obvestila ponoči pri oled zaslonih)
- USB-C
- senzor za prstni odtis pod zaslonom
- slika v sliki / split screen
- t9 dialer
... vse to androidi že znajo in imajo
Namesto tega vržejo ven podatke o nekaj % boljšo zmogljivost, baterijo, grafiko, kamero...v glavnem "s" nadgradnja še drugo leto zapored. Nič narobe, ampak inovativnosti pa ni več. Ljudem raje predstavijo dark mode kot ne vem kakšen dosežek.
takole iz glave kaj bi jaz rad videl in kar bi lahko naredili (velja za iphone):
- widgeti (vreme, svetovna ura, zaznamki...)
- Obvestila pri ugasnjenem ekranu, ali always on display (recimo ura in obvestila ponoči pri oled zaslonih)
- USB-C
- senzor za prstni odtis pod zaslonom
- slika v sliki / split screen
- t9 dialer
... vse to androidi že znajo in imajo
Namesto tega vržejo ven podatke o nekaj % boljšo zmogljivost, baterijo, grafiko, kamero...v glavnem "s" nadgradnja še drugo leto zapored. Nič narobe, ampak inovativnosti pa ni več. Ljudem raje predstavijo dark mode kot ne vem kakšen dosežek.
In v eni fazi je popolnoma jasno, da bodo opustili telefone, ker jih pac ze vsak papučar sestavlja In na nekaterih podrocjih tudi prehiteva z resitvami.