iPad uradno v Slovenji (ne ni tisti šalabajzer)

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
vem jst kaj je tablični računalnik in kaj je prenosnik...ne me za norca met...enostavno povedano raje dam 800€ za prenosni pc kot za iPad..

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
ne vem zakaj ste vsi zagovorniki jabuke zdaj naenkrat užaljeni. Pač je svoje mnenje izrazil, tako kot ste ga vi, da vam je všeč. Moje mnenje je, da so vsi ifoni in ostala šara nujno potrebni za ohranjanje statusnega simbola. Če ga nimaš pač nisi "in". Ne morš se kar pojavit v nekem žabarskem elitnem kafiču pa da ga nimaš.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Zdej so Ipad ponudili tudi Sloveniji, ko pride ven Ipad2. ja, zaloge se je treba znebit..............Me pa res zanima, ali se bo tudi pri nas dalo kupiti Ipad2.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
OK, ti ni všeč, ne paše ti, nimaš kaj z njim počet... Zakaj moramo vsi to vedeti. Tema je o tem, da se iPad uradno prodaja v Sloveniji, ni tema za izražanje svojih frustracij in prepričevalne samega sebe, da tega ne rabiš/nočeš.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
896
113
no jaz sem samo povedal čisto uporabniško izkušnjo, ki je pri meni pozitivna. Poleg iPada imam pri hiši še 2 prenosnika in 2 stacionarna računalnika...

bmk kdo je sedaj užaljen in kdo ne. Jaz nisem užaljen, niti ne mislim zagovarjati nikogar in ničesar!

over&out

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja užaljeni so japka fani ker ne znajo sprejet mnenja...
grims-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
premalo spomina 64GB kaj smo v 20 stoletju al 21...in druga je ni cd oz dvd enote kar je danes nuja....

V katerem stoletju pa si ti? V 21-tem ker ti je 64 GB premalo ali v 20-tem, ker je ''dandanes dvd nuja''?
rolleyes-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
ma pusti ga.... očitno noče razumet da so ipad in podobni idealni za skakanje po netu itd....
če bi mel 600€ viška dnarja bi takoj vzel eno tablico (verjetno ne ipada)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
grims-1.gif
Vsako mnenje je dobrodošlo. Problem je, da ti nisi izrazil mnenja, temveč si sebe tolažil. To ni isto. DVD, CD??? A bi moral imeti tudi disketnik?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
grims-1.gif
Vsako mnenje je dobrodošlo. Problem je, da ti nisi izrazil mnenja, temveč si sebe tolažil. To ni isto. DVD, CD??? A bi moral imeti tudi disketnik?

S čim se jst tolažil..da nimam iPad-a al kako sem že reku raje dam plus 600€ pa kupim uredu prenosnika kot da kupim iPad-e kaj prenesem na njega lahko pozabim da bi lahko shranil na dvd al pa na cd aja sej res tega ne omogoča direkt..pa še na USB ključ lahko pozabim.

64GB je premalo minimum pri meni more met vsaj 280GB in navzgor..

In za konec vsi pravijo da japka pc in podobne stvari od japke..niso nič bolši od navanih PC in telefonov...

Tko da vi pa veselo nabijate čez mene
evil.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
iPad ni zamenjava za prenosnik. Mogoče je alternativa netbooku. Če že hočeš primerjati, ga primerjaj z Galaxy Tab, ali celo armado tablic, ki pridej v kratkem na tržišče.

Meni je tudi netbook največja bedarija na svetu. Ga pač ne bom kupil in je zadeva končana.

Sicer pa zgleda da ga majo zdaj že vsi. Tudi v Harvey Normanu sem jih danes videl, po priporočeni ceni.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Ti nisi kmet, ker bi pljuval cez Apple, ampak si kmet, ker pljuvas cez iPad brez da bi uposteval njegovo namembnost. To NI nadomestilo za laptop. Vendar (ce si priznas ali ne), 95% stvari, ki jih pocnejo ljudje na racunalniku (spletno brskanje, IM, mail, branje knjig) se da bolj udobno delat na iPadu. Cudno da ne prefukavas Ferrarija, ker se ne gre vozit po gozdu z njim, kot pri cenejsem Landroverju.

1. nisem Apple fanboy, ne lastim si nobenega njihovega artikla, ceprav na PCju uporabljam iTunes, telefon pa mi je ljubsi Android
2. zgornji text velja za vse tablicne racunalnike, ne le na iPad

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Mah pusti Deky-ja, samo spomni se na njegove podvige, ko je vse hotel prepričat nekaj v zvezi z 32 in 64 bitnimi windowsi, čeprav smo mu mi prilepili 10 linkov, ki dokazujejo ravno nasprotno, ampak "mojster" se ni dal in je nadaljeval s svojim ritjem z glavo skozi zid. Tako da kar malo dvomim, da pozna razliko v uporabi med tablico in prenosnikom

Glede jabk pa... Za macbook pro, Imac, js tud ne bi dal tolk denarja, ker preprosto premalo ponujajo. Zanimiv mi je sicer macbook air, a predrag. V ipadu, oz. na splošno tablicah še ne vidim nič posebnega, kar bi me pritegnilo v nakup. Iphone, pa ni slab, sem sicer sedaj zopet menjal 4-ko za galaxy-ja S, a se mi že malo kolca, saj je iphone vseeno boljši.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
človek ti maš resne duševne probleme. brez zajebancije. tema o nabijanju o tem kaka jajca je ipad je že mimo ene par mesecev nazaj. tukaj se govori o temu da je naprodaj v slo.
si izrazil svoje mnenje 15x tukaj, čeprav te noben ni prosil za njega, oz. bi že 1 post bil dovolj. Si zdaj zadovljen sam s sabo ko si si frustracije spihal ven? če bi jaz bil mod ti stisnem ban po tretjem postu. kaj praviš če bi spyzdil ven iz teme, katero si itak že zasvinjal da je zrela za zaklep? pa nimam ipada, preden te prešinejo čudne misli

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
No če se vrnemo na temo, jaz sem prav vesel da je Ipad uradno tukaj, počakal bom da se razjasni situacija glede prihoda dvojke, potem pa v nakup. Sem pač veliko na poti in mi WIFI +3G kombo zelo diši. Za tisto kar jaz potrebujem je telefon premalo, prenosnik pa preveč.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
No če se vrnemo na temo, jaz sem prav vesel da je Ipad uradno tukaj, počakal bom da se razjasni situacija glede prihoda dvojke, potem pa v nakup. Sem pač veliko na poti in mi WIFI +3G kombo zelo diši. Za tisto kar jaz potrebujem je telefon premalo, prenosnik pa preveč.
Če si veliko na poti, niti ne razmišljaj, go for it. Resnično je vse, kar rabiš na poti.
OK, tut kakšna druga tablica, samo da je tablica s spodobnim delovanjem, ne kakšen kitajski šrot, ni mus da je lih iPad, pač kar ti bolj diši.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
@Deky_:
Sem ti podaril 2 dni v toplicah, da se malo umiriš, ker takšen nivo pa res ni za nikamor.