IPAD mini

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
vem,da bi moral biti zadnji zavihek photo, pri meni pa je radio, sem gledal na net in povsod je photo, morda je ta zadnja verzija drugačna,kaj vem

Daj naredi kako sliko z ipadom, pa naredi sync. Mogoče se pojavi zavikeh photos.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
lahko komentiram glede baterije. meni dela ko sus. ko sva bila z mojo na dopustu na Dunaju, in ker sva oba instagram addicta, je bilo seveda imeti hotspot on the go. ker sem veliko slisal glede tega, da iPad Mini in baterija nista najboljsa prijatelja, sem bil zelo presenecen, ko sva ob 10h zjutraj odsla na potep in je bilo ob 22h se 10% baterije, pa je bil hotspot stalno prizgan, plus da sva zraven gnala se Sport Tracker in stalen sync mailov (ker se mi pac ni dalo izklapljat za tiste par dni).

meni je baterija top, greje se res malce bolj, ko ga priganjas, ampak da ven tocno tisto, kar od njega pricakujem.
smile-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
bom moral očitno preko dropbox prenašati, meni zavihka photo ne prikaže, tudi pod home sharing ne, je pa music, book , video... nevem v čem je fora,morda imajo starejše verzije dodatek photo, res nevem

lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
I struggled a bit and found that you need to go to View>Show sidebar. Then you'll see the 'Photos' option on top. Strangely if you hide sidebar, it only shows upto 'Books' and the last tab 'Photos' disappears :)

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
hvala sem nasel in kopiram slike in glasbo, imam le še en problem pri uvažanju slik, da vsakokrat ko dodam kakšno novo mapo mi staro pobriše, pri glasbi zadeva lepo dela, tukaj pa imaš opcijo sync photoy by ..., lahko bi rtešil takole, da bi vse slike zmetal v eno mapo samo to ni praktično

hvala in lp

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
zanima me kateri program uporabljate kot cleaner ali za optimizacijo kot so npr. (cache in ostale nesnage, history cleaner)

hvala in lp

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nobenega, ni to Android.
smile-1.gif

Cache in browsing history pa pobrišeš v Settings -> Safari.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
pri androidu je itak nesmiselno, se se potem procesi spet sami zazenejo, to je slabost androida in poraba bat večje, spraseval sem zato,
ker sem v store videl program cleaner pro za 0.89 E

hvala in lp

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
tole ja, imas prav več kot je tega gor slabse se, sem pač iskal en program preko katerega bi pobrisal vso zgodovino brskanja, ker se sčasoma nabre kar nekaj nesnage

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Ali je mozno kako nastavitev naredit da ko v brskalniku pregleduješ en zavihek, da ti ne prekine nalaganja drugega zavihka.
Včasih imam v youtubu prižgano kakšno musko in me moti ker mi jo skensla ko berem drug zavihek.

Op: za brskalnik trenutno uporabljam G. Chrome

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Dela pa tudi v Mercury browser, Puffin free, atomic lite in Terra. Sam uporabljam dolphin, ker je tudi top zadeva na androidu.