IPAD mini

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
zanima,me če lahko kako drugače pridem v store, ne da bi podal podatke o kreditni kartici, imam visa electron in mi javlja naj se prijavim z drugo kartico, morda zato,ker sem sprva podal neresnično številko kartice in me je sedaj zablokiralo, v čem je problem,
lahko drugače prides do free programov

lp

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
veš morda če moraš imeti klasično viso ali lahko tudi visa electron, kaj brez tega ne mores v trgovino po free apps

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
itunes je za glasbo, jaz bi rad vlekel dol igre, potem me zanima glede Istore, če se lahko registraras brez kreditne

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sem nalozil izbral free igro, vendar v tistem oknu pri izbiri plačila ni paypal niti none, kot je prikazano na sliki navodil in od mene zahteva da vpisem podatke o visi, potem pa javi da je bilo zavrnjeno
kaj sedaj

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pa to delaš v obstoječem računu ali delaš popolnoma novega? Jaz sem moral naredit popolnoma novega, tistega, ki sem naredil na telefonu ni šlo uporabiti, ker isto nisem imel izbire za "none".

Skratka v itunes naredi popolnoma nov račun.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
hvala sem porihtal, preko pc ni slo, in sem sel preko ipad v itunes in se tam registriral brez kartice,hvala obema in morda to pomaga se komu, ki je zacetnik kot jaz, klasicne vise pa očitno ne zgrabi ali pa je za kakih 24 ur zablokiralo, ker prijava ni uspela v treh poskusih,
obstaja tudi kakšna varianta kot pri androidu, da lahko naložiš odklenjene-plačljive igra na ipad in jih igras

hvala in lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Zanimivo, meni pa preko ipada nikakor ni šlo.
smile-1.gif
No, samo, da si zrihtal.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sedaj pa me še zanima z katerim programom v win lahko dodajam glasbo na IPad, ne preko ITunes pač pa preko...

hvala in lp

Nazadnje urejeno:

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Kako pa se vzpostavi Bluetooth povezava med ipadom in navadnim PCjem ter ipadom in npr. W8 ali Android telefonom?

Namreč za vsako datoteko ne moreš povezovat kabla, prav tako pa interneta navadno tam ni, ko to rabiš.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Se ne da. iPad/Pod/Phone imajo Bluetooh samo za povezavo z napravami za prostoročno telefoniranje oziroma za prenos glasbe.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Z iTunes dela tudi preko WiFi, tako da ne rabiš priklapljat kabla. Jaz drugače večinoma prenašam datoteke preko dropboxa.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Hvala obema, še en problem, hotel sem namestiti open office pa javi,da tega programa ni v store in ga zaradi varnosti ne more namestiti.
Kaj narediti oz. kateri program uporabiti za branje worda, excel...

Hvala in lp

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Za branje office datotek ne rabiš nobenega posebnega programa.

Za urejanje pa imaš Applov paket office aplikacij ( Pages, Numbers, Keynote), Microsoftov Office 365 (ta je samo za naročnike office 365 in mislim da je trenutno samo za iPhone), pa Googlov QuickOffice. Pa še verjetno kak.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Za programe, kateri niso v AppStore moraš napravo JailBreak-ati. Potem lahko iz Cydie in drugih repozitorijev namestiš marsikaj. In potem lahko namestiš AirBlue Share, ki ti BT odklene tudi za file-transfer