iOS vs. Android vs. WP

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Dela, sem nastavu timer, šel na namizje, ugasnil vse aplikacije, šel nazaj v uro in timer še kar laufa.

Aja, Galaxy S3 zadnji Mobitelov 4.1.2

EDIT: Čudo tehnike, zdaj ko sem še enkrat vse od začetka probal pa ne dela več
smile-1.gif

Zadnji mobitelov na notu II... timer dela tudi, če spucaš ram... ko ustaviš aktivne aplikacije pa valjda da ne več. Logično...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Ups... sem skorej s stola padu. App ni več delal, alarm se je pa vseeno sprožu po nastavljenem času. Očitno dela tudi brez zagnane aplikacije "Ura".

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sem zaj sprobal in res dela.Nastavil timer, zaprl, zaprl na silo, odprl, ni bil več nastavljen..., zaprl, na silo zaprl pa je piskalo, ampak kazal pa je default čas, to je 1 minuta, nastavil pa sem na 30 sekund.
grin1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pazi zaj to
smile-1.gif

Pred 3+ urami sem naredo timer na iphonu(yt, v=5T68TvdoSbI), valda pozabo na to medtem, pred dobro urco pa je bil izdan ios7 beta 2 in sem ga jasno posodobil, telefon se je 2krat restartal... Grem zaj v clock app in timer laufa.
aplauz.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Pazi zaj to
smile-1.gif

Pred 3+ urami sem naredo timer na iphonu(yt, v=5T68TvdoSbI), valda pozabo na to medtem, pred dobro urco pa je bil izdan ios7 beta 2 in sem ga jasno posodobil, telefon se je 2krat restartal... Grem zaj v clock app in timer laufa.
aplauz.gif

Že Beta 2? Hitri so s to posodobitvijo... bodo updejti možni brez registriranega developer accounta?

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Obicajno je 6 beta verzij pred uradno izdajo, izhajajo pa na 2 do 3 tedne. OTA posodabljanje deluje brez udid. Miljoni uporabnikov ios7/beta softvera s tem pa apple dobi se dodatni feedback o obnasanju OS in se cem. Pametno.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Hvala za info. Sem imel nameščeno prvo beto, pa je bilo kljub dobremu občutku preveč težav z delovanjem... bom počakal še kakšno verzijo. Lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Po nekaj urah uporabe lahko rečem, da je poraba baterija precej normalna, telefon se skorajda ne segreva in deluje presenetljivo tekoče.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.313
1.229
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Si mogoče sprobal HTC One ? Deluje vsaj tako tekoče kot iPhone. Če SGS4 šteka zaradi Samsungove slabe optimizacije, to ne pomeni, da vsi štekajo. HTC One dela popolnoma brez laga..

Pisal sem o kameri, ne o celem telefonu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.135
7.021
113
Aja pardon, tisto kar sem jaz kopiral so uradni podatki, potem itak ni za verjet ja
smile-1.gif

No..ampak tudi 9 ur ni 400 minut...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
To iz gsmarene so uradni podatki proizvajalca.Teste delajo firme v zaprtem kontroliranem okolju brez motenj, preklapljanj med baznimi postajami itd... To je idealni čas trajanja baterije v tem telefonu s tisto verzijo OS, ki je bila naložena v času testiranja... Takega časa ne moreš v normalnem svetu dosečt.

Zgoraj pa je test, ameriškega omrežja in nokije 920 v real life.In je dosegla 7.5 ur. Kak pa so ta test izvedli pa ne vemo?!

Za iphone 5 je zanimivo, da so izmerili 8,3 ure , sam apple pa je objavil podatek 8 ur za 3G... Torej kdo v resnici laže?? hehehe

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Meni zdrži 2dni in 10ur...

Ob tvoji uporabi in po tvoje nastavljenem telefonu.
wink-1.gif
Glede na standby skoraj 60, kaj dosti telefona ne uporabljaš za zahtevne naloge.