Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Poleg walleta še stocard. Tale Mobile poskte sem gleal, pa me je živciralo, ker imajo preveč navlake noter. Rabim samo za spravit kartice, nobenih posebnih ponudb, dodatnih popustov in whatnot ...
Da... skenira kodo prikazano na zaslonu telefona...
Sicer drugh ne poznam... Za Mobile Pocket je tako,d a ko odpres doloceno kartico, odpre podrobnosti, ko pa se enkrat tapnes pa se odpre crtna koda cez cel ekran, pa svetilnost zaslona gre na max. ...
Citat: Uporabnik McGiver pravi:
Moje kartice - prej na iOS, zdaj na Androidu, brez pripomb!
"Moje Kartice" sem tudi imel... je pa problem, ker nima nobenega nacina sinhronizacije ... in je treba vedno na novo vnasati, ce recimo zamenjas OS ... Mobile Pocket je recimo na voljo za iOS, Android in WP ...
Citat: Uporabnik SJTV1 pravi:
Poleg walleta še stocard. Tale Mobile poskte sem gleal, pa me je živciralo, ker imajo preveč navlake noter. Rabim samo za spravit kartice, nobenih posebnih ponudb, dodatnih popustov in whatnot ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.