Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Nedavno nazaj je bil na invalidskem mestu pred Merkurjem v Kranju parkiran bleščeče bel, povsem nov terenec znamke BMW, X5, faceliftan ... lep ko ... nimam besed.
Oja, imaš precej besed. Foušarija pač. Je mel lep avto, ti pa ne.
Pa kaj potem če je tam parkiral. Pa še to napiši, a je kakšnemu invalidu zasedel prostor, tako da ta ni mogel parkirat čist pred vrati?
Hehe, kaj morem, si pač malce "drugačen", pa ne znaš DOBRO brat postov. Mojih ne ...
Kot je povsem jasno (no, zate ne, sorry) napisano, sem pisal le o tem, kje je "mentalni invalid" parkiral svoje vozilce ... na mestu za invalide ! In kje se tu odraža fovšija? Kateri del stavka ti ni čisto jasen? Ti lahko razložim (npr. avto=prevozno sredstvo, parkirno mesto=mesto, kjer parkirajo invalidi, četudi mentalni, invalid=oseba, ki je telesno ali kakorkoli drugače (mentalno) prizadeta in tako naprej ...)
Če sem mu bil fovš BMWja? Hehe, seveda, saj nism bosanc, slovencem je pa to tko ali tko v krvi, a ne?
Resno: zakaj bi mu bil fovš avta? Je avto pojem prestiža? Mogoče zate, zame vsekakor ne ... tisto, ko pa sem govoril, da sem brez besed ... to je letelo na lepoto avta. Lep je bil, definitivno. Zakaj pa bi bil fovš komurkoli za avto, mi pa ni jasno.
To je približno tko, kot bi rekel, da sem kolegu fovš, ker ima lepšo in bolj pametno punco od moje (hehe, je nima).
Sicer pa, naj se prerekamo še desetletja, nikoli ne bomo prišli do dna, kaj nekomu pomeni avtomobil ...