Invalid z Aston Martinom. Meni ni nič jasno

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
2 all....

Res je, nismo več v komunizmu, zato pa imamo svobodo govora, da se lahko o tem pogovarjamo. Avtor je izrazil dvom in se v primeru zmote tudi vnaprej opravičil, zato ga v celoti podpiram. Zaradi njega vsaj vem, da se zelo sposoben invalid vozi s športnim avtom.

Kje je tukaj problem?!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Slikal je samo zato ker je tqam stal AM zakaj pol ne slika kakega druegag avta ki tudi stoji na takem parkirnem prostoru in ima znak? A to pol ni problem?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Nedavno nazaj je bil na invalidskem mestu pred Merkurjem v Kranju parkiran bleščeče bel, povsem nov terenec znamke BMW, X5, faceliftan ... lep ko ... nimam besed.

Oja, imaš precej besed. Foušarija pač. Je mel lep avto, ti pa ne.
Pa kaj potem če je tam parkiral. Pa še to napiši, a je kakšnemu invalidu zasedel prostor, tako da ta ni mogel parkirat čist pred vrati?

Hehe, kaj morem, si pač malce "drugačen", pa ne znaš DOBRO brat postov. Mojih ne ...
Kot je povsem jasno (no, zate ne, sorry) napisano, sem pisal le o tem, kje je "mentalni invalid" parkiral svoje vozilce ... na mestu za invalide ! In kje se tu odraža fovšija? Kateri del stavka ti ni čisto jasen? Ti lahko razložim (npr. avto=prevozno sredstvo, parkirno mesto=mesto, kjer parkirajo invalidi, četudi mentalni, invalid=oseba, ki je telesno ali kakorkoli drugače (mentalno) prizadeta in tako naprej ...)

Če sem mu bil fovš BMWja? Hehe, seveda, saj nism bosanc, slovencem je pa to tko ali tko v krvi, a ne?
hysterical-1.gif

Resno: zakaj bi mu bil fovš avta? Je avto pojem prestiža? Mogoče zate, zame vsekakor ne ... tisto, ko pa sem govoril, da sem brez besed ... to je letelo na lepoto avta. Lep je bil, definitivno. Zakaj pa bi bil fovš komurkoli za avto, mi pa ni jasno.
To je približno tko, kot bi rekel, da sem kolegu fovš, ker ima lepšo in bolj pametno punco od moje (hehe, je nima).

Sicer pa, naj se prerekamo še desetletja, nikoli ne bomo prišli do dna, kaj nekomu pomeni avtomobil ...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Kje je tukaj problem?!
Tam, kot pri vseh podobnih temah. V fovšiji. Če bi imel avtor teme Astona, invalid pa parkiral svojega cliota, sigurno ne bi bilo teme z naslovom ''Invalid z Cliotom. Meni ni nič jasno''
Se strinjaš?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Slikal je samo zato ker je tqam stal AM zakaj pol ne slika kakega druegag avta ki tudi stoji na takem parkirnem prostoru in ima znak? A to pol ni problem?
Ja glih zato ker je bil AM
smirk-1.gif
in kako naj bi jaz vedel ali ima naprintano ali pravo nalepko?
Kar malo se sprehodi po BTCju in kar glej koliko avtov ima nalepke (prave) in koliko jih nima.
No v ponedeljek sem jaz šel v tisto parkirno hišo od cityparka in od 10 avtov so imeli trije (3) nalepko.

In če bi slikal vsak avto, ki parkirara na takem parkplacu... če se spomnim je nekdo to že delal pa je pri eni visoki tri mestni številki kar obupal nad vsem skupaj.

Ali bi rajši napisal invalid policaj z golfom mark III. Meni ni nič jasno
pa tole sliko dal (ni moja) potem bi bil šele hec.
policija705718.jpg

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
ksz

Sam faaaaak nooo
hysterical-1.gif
Kaj ste naredili eni iz tega. A res ni zivljenja, da to tolk premlevate in obracate. Hvala bogu je lastnik tega topica tolk pameten in ne pise vec, ker ve da pise ........

Sicer pa spodaj napisano se enkrat citiram.

Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
2 all....

Res je, nismo več v komunizmu, zato pa imamo svobodo govora, da se lahko o tem pogovarjamo. Avtor je izrazil dvom in se v primeru zmote tudi vnaprej opravičil, zato ga v celoti podpiram. Zaradi njega vsaj vem, da se zelo sposoben invalid vozi s športnim avtom.

Kje je tukaj problem?!

Nalepil je ker je OGROMNO avtomobilov parkiranih na teh parkiriscih in brez karksnihkoli oznak. Ta jo je mel in jebat ga ni vedel, da se model ukvarja z biznisom. Lepo ste mu razlozil, se opravici, vi pa nabijate naprej
confused-1.gif

Tudi sam bi verjetno slikal, ze zato, ker mam kolega invalida in vem koliko mu pomeni tale prostor. Pa ne da bi se obremenjeval s kakimi avtomobili in tem, ker bi si lahko sedaj kupil super avto, pa mi ni ravno do tega. Raje se bom udobno namestil v lepem stanovanju. Vsakemu svoje
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Tudi sam bi verjetno slikal, ze zato, ker mam kolega invalida in vem koliko mu pomeni tale prostor.

Ja tud jest obsojam nekoga, ki je invalidu odvzel prostor. Vendar pri naših debatah po večini ne gre za to.
Če se en zgraža nad parkiranjem na invalidskem prodstoru, poleg pa je še najmanj 5 PRAZNIH invalidskih prostorov, (Merkur kranj) že ne gre za odžiranje pakirnih mest invalidom, ampak je kaj drugega v ozadju.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.203
1.207
113
www.adriamedia.si
Jooj, kolk je enim težko.
Pa je v resnici zlo simpl: na parking za invalida se, če do tega nisi upraviče, ne parkira, pa če jih je 10 frej okoli pa vse zasedeno. Pač ne in pika.
Če je pa komu tolk do teh parkplacov, pa motorko v rke pa nogo stran, pa bo lahko na njih parkiral.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jooj, kolk je enim težko.
Pa je v resnici zlo simpl: na parking za invalida se, če do tega nisi upraviče, ne parkira, pa če jih je 10 frej okoli pa vse zasedeno. Pač ne in pika.
Če je pa komu tolk do teh parkplacov, pa motorko v rke pa nogo stran, pa bo lahko na njih parkiral.

467716-post_slo.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Pred Leclercom se dve "fensi" bjonde prpelejo v cabriu in direkt na parkpalc namenjen invalidom, pristopi kolega in reče voznici:
Punca želim ti da bi potrebovala tak parkirni prostor in da bi bil zaseden kot sta ga sedaj ti zasedla tistemu ki ga "krvav" potrebuje!

Reakcija: Zafarbala, glavo dol in se vsedla in najdla parking v 5ih sekundah
priden.gif