Invalid z Aston Martinom. Meni ni nič jasno

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Grem z eno gospo, ki je res invalidka najprej v trgovino... no pa greva še na kavo se peljeva in zagledam tole:

najprej sem ga poslikal in ko hočem že klicat Policijo in ga prijavit ker midva nisva mogla parkirat na parkirišču za invalide pa mi reče "ah kar pusti saj vidim, da ima invalidsko nalepko" (vidi se jo na voznikovi strani vrženo gor ampak ne nalepljeno)
Pa še jaz pogledam pa jo je imel res.

Zdaj pa mene zanima kakšen invalid je to da se vozi z Aston Martinom (CE tablica številk ne vem pa niti ni važno)?
Če je res se mu iskreno opravičujem ali sopotniku/ici samo me resno zanima kam spravi svoj voziček ali bergle?
Ker ta avto nima ravno velike prtljažnika že v kakšenga velikega je včasih problem spravit zložen voziček!
Če je seveda res pravi invalid in si ni samo kupil nalepko če je temu tako naj se mu zgodi samo najhujše.
Pa kako mu sploh uspe pridt iz tako globokega sedeža ker ta gospa s katero sem bil se že težko premakne iz nešportnega Kangooja na voziček pa sta praktično na isti višini ali obrne sedež tako, da gre skozi drsna vrata ven s pomočjo nekakšne ograjce ali skozi zadnja prtljažna vrata s pomočjo rampe rabi ene 3 čistega prostora za sabo.

Sej ni treba da si na vozičku, da si invalid
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
To je tist invalid, k je izumil električne invalidske vozičke. Avto je dobil pa v dar, prilagojen je pa invalidom.
wink-1.gif

Pa tole nalepko ti jest nardim, pa še ene 100 je takih v sloveniji, k jo lahko....

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a to čisto ta novo izvedbo tut ko je štampilja gor od upravne enote ki je izdala kartico invalida, pa številka kartice? Je pa res da si lahko tut invalid brez invalidskega kolesa al pa bergl!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
a to majo že zdej? vidiš, tega pa nisem vedel! sicer se da pa vse narest, če se hoče! Številko si izmisliš, štamljiko pa poskeniraš pa je!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja sistem je preprost kaj pa ko pride do preverbe, pa ne si mislit da to ne obstaja!? Kaj ko ugotovijo kak znak imaš kaj misliš kaj sledi?
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
kdaj pa pride do preverbe, komu se pa da to delat? Zihr je tok papirne vojne, da se nobenemu policaju tega ne da? Pri takem avtu bi mogl pridit ja, ker je preveč očitno! Če so pa ena stara jajca, pa dvomim da bo kdo preverjal.

Sledi pa... Kazen verjetno?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
To je tist invalid, k je izumil električne invalidske vozičke. Avto je dobil pa v dar, prilagojen je pa invalidom.
wink-1.gif

Pa tole nalepko ti jest nardim, pa še ene 100 je takih v sloveniji, k jo lahko....
A ti to resno ker jaz to prvič slišim.
Električni vozički obstajajo že huh 30 let še jaz sem imel enega nekaj časa (nogi zlomljeni in leva roka) pa je od tega že 8 let.
Avto meni prav nič na zunaj niti na znotraj ni zgledal invalidski v tistem hitrem 2 sek pogledu (ni imel nobenih dodatnih držal, zelo globoke školkaste športne sedeže) invalidsko tablico je pa imel pravilno.
Te fore s ponarejenimi /naprintami nalepkami pa vem.

Najbolj me pa pogrejejo mentalni invalidi v krogu 20m ima prostih 5 parkirnih mest in ne ona avša avšata se more s svojim Audijem S8 pripeljati točno pred vhod. In kličem policijo svaka jim čast, da so prišli v hitrem času 7 minut
cheer.gif

Ali pa mularija, ki stoji 2 m stran in ne pomaga zložit v avto pa pridem jaz in pomagam in se mi smejijo na glas, da bi jih vse takoj naredil invalide
10.gif

franz

Pripravnik
21. okt 2007
122
0
16
Ne vem, če je Porsche 911 (star kakšno leto ali dve) kaj bolj prostoren, ampak gre vanj tudi invalidski voziček. Gospod v zrelih letih parkira na zelenici med pločnikom in blokom, se nekaj minut sumljivo preseda (sem si že predstavljal, kako bo vsak trenutek izpod krmila dvignilo glavo kakšno prelestno dekle), nakar odpre vrata in ven postavi invalidski voziček, se udobno namesti vanj in se "zapelje" v bližnjo trgovino...).

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lahko ima zlahtnika invalida, pa je izkoristil znak. Lahko je ravno toliko invalid, da samo malo sepa.. Lahko je peljal invalida en krog..

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sem že kar nekajkrat videla invalida z hudim avtom. Mogoče so zavarovalnico oskubili...kajpavem.

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Sam nekateri ste pa ruknjeni do daske!
Zdej, če je nekdo fizično hendikepiran, pomeni da je totalno nesposoben? Služiti denar? Voziti Aston Martina?
Svašta prebereš...
Eden najbogatejših slovencev vem da je v vozičku, mimogrede. In ja, v garaži ima cel kup hudih avtov. Ziher vleče od zavarovalnic!
bonk.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne gre za to. Eni furajo biznis, ampak poznam samo dva taka.
Ampak ne rabiš pa se upičit v vse kar prebereš.

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ne gre za to. Eni furajo biznis, ampak poznam samo dva taka.
Ampak ne rabiš pa se upičit v vse kar prebereš.

Za kaj se pa gre? Poznaš celotno gospodarsko srenjo in od teh sta slučajno dva invalida?
Razloži mi prosim, zakaj nek invalid ne bi mogu imeti Aston Martina? Pustmo zdej sliko in točno tega AM.
Sam na komolc mi gre tvoja izjava, da če je invalid je ziher zavarovalnico nategnu.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
KSZ

Do takšne nalepke so upravičeni tudi ljudje, ki so drugače prizadeti (npr. z downovim sindromom) oz. nalepko ima tisti, ki takšno osebo prevaža.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ker je govora o enem najbogatejših slovencev on lahko pove da gre invalidski voziček tut v Ferrarija!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.789
113
pri taščici
Frenk wiljams
wink-1.gif

Bi pa definitvno voznika AM povprašal po izvoru nalepke (ali printer, ali upravna enota ali kdorkoli jih že izdaja sedaj.)