Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.964
10.427
113
Pa tale se obcasno pojavi na nepremicnine.net mislim da okoli 800k

IMG_9533.jpeg

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.805
9.039
113
Cak mal... Haha... Narobe sva se razumela za "enak denar"... To so pa druge cene. To ze imam hvala. 1500m2+, okoli nic kaj dosti, razen ravnice, pol sele gozd, s pogledom na krvavec. Poseka smarno kadarkol...

Za enak denar sem razumela to kar je on "baje" placal, pa da se po nepremicninah valja, pa da je vse tako, kot si rekel... wishful thinking... :valjamse:

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.805
9.039
113
Se kam dlje. Lastovko tudi v Borovnico zanese ma lep dan. Ipak ni micen hrib. Vseeno, ko se gremo razglede na hribe, smo Gorenjci v prednosti. Ampak pri meni se šele začne, gres visje gor, se clovek pocuti ko heidi... Men je to všeč.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey

jezek

Guru
24. jul 2008
5.867
2.622
113
Ma ni lepšega! Psihopatski dedek te pošje spat brez večerje, pod nogami se ti mota vreča bolh Jožef z displazijo vseh 4 okončin, dnevno te pa nadleguje rahlo omejen pastir s kozo...Petrćek al kaj je?

• Haha
Reactions: Kamele0N in sajkek

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.964
10.427
113
Cak mal... Haha... Narobe sva se razumela za "enak denar"... To so pa druge cene. To ze imam hvala. 1500m2+, okoli nic kaj dosti, razen ravnice, pol sele gozd, s pogledom na krvavec. Poseka smarno kadarkol...

Za enak denar sem razumela to kar je on "baje" placal, pa da se po nepremicninah valja, pa da je vse tako, kot si rekel... wishful thinking... :valjamse:
Samo ti ves kaj si zelela povedat.

Moj point je bil da za 1.5 mio v tem okolisu se marsikaj vec dobis. Ti si v to malo podvomila (ali pa jaz ne razumem kaj zelis povedat). Jaz sem ti tri primere dal kaj lahko tam dobis (eden za cca 1.5 mio dva pa za bistveno manj). In ti da se nisva razumela in kako se imate na gorensjkem lepo.

Poglej. Jaz sem imam naddobro v prlekiji kjer je vrednost objekta verjetno 50k ali manj. Uzivam pod in na krvavcu. V smartnem in v gameljnah. Moja sreca pac ni odvisna od tega koliko stane in a je pod nekim hribom. Jaz sem zadevo komentiral zato ker po nekem nakljucju kraje kjer se ta “vau” objekt nahaja zelo dobro poznam in je ocena 1.5mio al iz riti potegnjena al pa so ga dobro nasrali. In zelo sem vesel za tvoje ravnice do gozda ob pogledu na krvavec. Sam se zdej ne vem a isces objekt v tem okolisu za 1.5mio al ga ze mas al ne verjames al kaj zelis povedat.

Jaz mu privoscim. Tudi tebi. Sam pomembno je dolocene bedarije izpostavit ker folk to gleda in na koncu verjame v te prodane zgodbe.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.805
9.039
113
Ko si rekel enak denar, sem (prehitro) prebrala in razumela, da govoris o tem, kar je on placal po "evidencah", ne kar je govoril, da je placal.

Drugace pa ja, marsikje je lepš kot v LJ. Dalj gres, lepse je, v bistvu...