Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.727
13.906
113
mah, to je to ko je bajta narejena za influencerje da to posnamejo se mal pohvalijo, uhvatijo mladino in podobno... mene, ko sem že v letih me to nič več ne gane.. niti malo. mogoče 10 let nazaj še, danes ne več.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.386
3.874
113
42
Lj
Eden naših najbolj znani Youtuberjev 33-letni Pero Martić je pokazal svojo novo vilo za milijon in pol, ki meri 300 kvadratnih metrov. V vili ima garažo za šest avtomobilov, dvigalo, več kopalnic, pisarno, atrij z letno kuhinjo, garderobno sobo in sobo za zbavo s prijatelji, ki ima lasten vhod. Še vedno pa ni pokazal svojega najljubšega prostora, studia, v katerem preživi večino svojega življenja.

dask

Majstr
21. sep 2023
894
1.050
93
Eden naših najbolj znani Youtuberjev 33-letni Pero Martić je pokazal svojo novo vilo za milijon in pol, ki meri 300 kvadratnih metrov. V vili ima garažo za šest avtomobilov, dvigalo, več kopalnic, pisarno, atrij z letno kuhinjo, garderobno sobo in sobo za zbavo s prijatelji, ki ima lasten vhod. Še vedno pa ni pokazal svojega najljubšega prostora, studia, v katerem preživi večino svojega življenja.

Kar je men padlo v oči, je mercator pivo v hladilniku.... boljšga ni :fredi:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.888
3.756
113
Lublana
www.facebook.com
Z rokami na srcu, vsi pametni kako bi bolj pametno zapravili, tako hipoteticno. Zalomi se prej. Kar ni slučaj.

Milijon in pol ali pa ne, zastonj ni bilo, treba jo je odplacat. Vsi, ki ste gor na video kliknili za to, da ste lazje oblikovali svojo zeleno misel in nahranili občutek, da ste pametnejsi, ste kupili apn6 za 20k€. Pa še to ne sebi, ampak njemu.

Morda sem nerodno napisal moj komentar. Dejstvo je, da danes milijon in pol za hišo te velikosti niti ni nekaj neverjetno veliko in ceno hiše sploh nisem želel tako izpostaviti. Nepremičnina, kot taka je na trgu verjetno res toliko vredna in kdor si lahko privošči naj si kupi. Mene je zmotila predvsem notranjost. Bolj slučajno sem kliknil v to temo in na video...ker me te stvari ne zanimajo...niti ne poznam osebka v videu.. Me pa zanima notranje oblikovanje in včasih pogledam kakšen youtube filmček na to temo, malo zaradi kakšne idejo, malo zaradi firbca...Ker se je dotični video začel bombastično, sem rekel bom mal pogledal, da vidim... sledi predstavitev najboljše notranje oblikovalke... in potem... nič, belo sivi minimalizem, kot v zaporu in za to so najeli dizajnerko. Ja, to pa me je zmotilo.
Je pa seveda moja napaka, ker sem nasedel in verjel, da bo to malo bolj zaresen video o arhitekturi in dizajnu in ne zgolj neka influensersko ceneno hvaljenje...

• Všeč mi je
Reactions: delter333

jezek

Guru
24. jul 2008
5.852
2.611
113
1.5 miljke za 300m je đabe. Res da ni videti da bi imel vsaj 5 kvadratiov vrta za prasca obrnit (morda ima, nisem gledal vec kot 5min filma), ampak v lj je 1000, ce ne vec stanovanj s 100 kvadrati, ki stanejo miljko. Pa brez 6 parkingov in merc piva v frizideru!