Pijem več vode, pa sem še vedno utrujena – ima kdo podobno izkušnjo?

Nina Novak

Zelenc'
17. apr 2026
1
0
1
Živjo vsem

stara sem 43 let in zadnje leto sem se res borila s konstantno utrujenostjo. Vsak dan ista zgodba… zjutraj komaj vstanem, čez dan brez energije. Pila sem 2 kavi na dan (Barcaffè ), ampak iskreno – nič več ni pomagalo.

Šla sem tudi do zdravnika, naredili so preiskave in vse je bilo “ok”.
Rekel mi je samo, naj pijem več vode – vsaj 2,5 litra na dan.

Sem si rekla okej, bom probala resno.

Prvih nekaj dni sem se dejansko začela počutiti malo bolje. Več energije, manj tiste “meglenosti” v glavi. Ampak potem nov problem… napihnjenost. Vsak dan. Res neprijeten občutek, kot da sem samo polna vode.

Najprej sem probala nekaj iz Magnezij 400 mg (Krka), ker sem mislila, da mi mogoče manjka magnezija. Je malo pomagalo pri krčih in tudi spanje je bilo malo boljše, ampak napihnjenost in tista utrujenost čez dan je še vedno ostala.

Potem sem šla malo bolj raziskovat in ugotovila, da ni samo količina vode pomembna, ampak tudi minerali – da telo sploh zadrži in uporabi to vodo.

Po naključju sem našla ELECTROLYT ESSENZ (mislim da je od ene slovenske firme). Malo sem bila skeptična, ampak sem vseeno probala.

In iskreno… razlika.

Zdaj dam en stick v kozarec vode (cca 300–400 ml) in imam občutek, da me ne napihuje več, pa tudi energija je čez dan bolj stabilna. Tudi kave pijem manj kot prej.

Ne pravim, da je to zdaj neka čudežna rešitev, ampak meni je res pomagalo, sploh v kombinaciji s tem, da še vedno pazim na pitje vode.

Je imela še katera podobne težave?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.370
419
83
Registriran(-a) v petek odkrito reklamiranje. Ne morem verjet da tak način marketinga še vendo prime (aja, deklet je tukaj za vzorec, Barvica pa Jabe, pa nobena od teh ti ne bo verjela, deci pa pivo pijejo drugače, pa niso nič utrujeni - probaj s pirom) ;)
Po mojem lahko admin mirno pobriše pa ban-a.

• Ljubezen
Reactions: Rekreacija

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.172
1.352
113
Registriran(-a) v petek odkrito reklamiranje. Ne morem verjet da tak način marketinga še vendo prime (aja, deklet je tukaj za vzorec, Barvica pa Jabe, pa nobena od teh ti ne bo verjela, deci pa pivo pijejo drugače, pa niso nič utrujeni - probaj s pirom) ;)
Po mojem lahko admin mirno pobriše pa ban-a.
Toliko truda vloženega v zapis ti pa tako grobo nastopaš? :) :p

erikson

Guru
25. avg 2007
25.433
8.765
113
Živjo,

tudi jaz sem pil ELECTROLYT ESSENZ in zdaj mi noge pojejo opero vsako jutro ob 6:17. Odkar sem začel z ELECTROLYT ESSENZ, mi je mačka začela govoriti v nemščini in zahteva lastno porcijo. ELECTROLYT ESSENZ je tako dober, da mi je včeraj popravil pralni stroj in mi še kavo skuhal. Po enem sticku ELECTROLYT ESSENZ sem nenadoma znal plesati tango z lastno senco. Priporočam ELECTROLYT ESSENZ vsem, ki želijo, da jim lasje rastejo v mavričnih barvah.

Ko sem vzel ELECTROLYT ESSENZ, mi je hladilnik začel recitirati pesmi Srečka Kosovela. ELECTROLYT ESSENZ mi je rešil utrujenost tako, da zdaj sploh ne spim več, samo lebdim po stanovanju. Od ELECTROLYT ESSENZ mi je telefon sam poklical babico in ji povedal, da jo imam rad. Po ELECTROLYT ESSENZ se mi je pojavila super moč: lahko govorim z rastlinami in one mi odgovarjajo z jazjazi.

ELECTROLYT ESSENZ je najboljši, ker mi je včeraj uredil davčno napoved in še torto spekel. Vsak dan vzamem ELECTROLYT ESSENZ in zdaj mi oblaki rišejo srčke na nebu. ELECTROLYT ESSENZ mi je pomagal tako zelo, da sem začel razumeti mačje mijaukanje kot politične debate. Po ELECTROLYT ESSENZ mi je omara sama pospravila oblačila in jih še zlikala. Pri ELECTROLYT ESSENZ sem dobil bonus: zdaj mi zobna pasta poje rap.

ELECTROLYT ESSENZ je res čudežen, ker mi je včeraj pospešil wifi in shekal geslo za sosedov internet. ELECTROLYT ESSENZ mi je dal moč, da zdaj lahko berem misli svojih copat. Po sticku ELECTROLYT ESSENZ mi je kava sama rekla, da gre na dopust. ELECTROLYT ESSENZ je tako super, da mi je danes pomagal rešiti Rubikovo kocko v 3 sekundah… z zaprtimi očmi... pod vodo...

Res hvala za priporočilo čudežnega ELECTROLYT ESSENZ.