Kako ti ves da ma ona neke seksi gate? Morda ma doma deda, kateremu je vseeno za gate, ali pa za njo....poleg pa ima enega vodovodarja, postarja, skladiscnika.....ki mu je se bolj vseeno kaj ima gor. Potem pa fura bombaž....Hvala #barvica.
Vidim pa da si reva. S hčerkam not! Ha, ha, ha!
Je pa tako, tudi oni dve sta čisto drugačni(!) ko gresta same ali z drugačno družbo notri!
Jaz ti glede uporabnosti verjamem!
Vem(!) pa tudi, da imaš sexi tagice ali drugo spodnje perilo. Za doma ali ven. Saj sem že dovolj star, da to vem!
So pa take stvari res za posebne priloižnosti.
To kar jaz v javnosti vidim je mešano, tako kot sem opisal!
p.s. podvezice? mmm nekaj novega. ali lahko mogoče še kaj več?
moraš vedeti, da moji dve sta stari 5 in 7 let.
p.s. II fuj, prokleti toporišići. men googel ni nobene napake najdu! je takoj odgovoril!
Sicer ti ne rabim polagat račune, ampak.....Kako ti ves da ma ona neke seksi gate? Morda ma doma deda, kateremu je vseeno za gate, ali pa za njo....poleg pa ima enega vodovodarja, postarja, skladiscnika.....ki mu je se bolj vseeno kaj ima gor. Potem pa fura bombaž....
Jpeg or didnt heppnSicer ti ne rabim polagat račune, ampak.....
Od nekdaj furam bombaž, imam pa v svoji omari kar nekaj "šmeksi" perila, ne boš verjel iz bombža, pa tudi svila se najde zraven. Pa "šmeksi" perilo kupujem zaradi sebe.
Furam pa istega moža skoraj 23 let, ne padam na vodovodarje in poštarje in ostalo... in ja moj dejansko pada na white cotton panties (ja obstajajo tudi takšni).
Kar se tiče mojih deklet, sta pa zelo podobni svoji mami kar se tiče okusa glede mode in spodnjega perila nasploh.![]()
V prostem času pa še vodovdne inštalacije rihtaTorej si skladiščnik na pošti!