Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

jezek

Guru
24. jul 2008
5.005
2.167
113
Zdaj bo VS propadel....ker sta 2 (edini?) slivi z Alterja naredili supertestis robe... Sej ne da ⅕ Slovenk fura to že n-let, vsakodnevno, s pižamami vred.... Nije žvaka za seljanku...

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jest5

corsol

Guru
11. mar 2010
3.621
1.352
113
Jbg....veliko "dizajn znamk" ima res le še dizajn , značko in velike reklame,....kaliteta pa ista kot vsa ostalo konfekcija, na splošno se slabša.
Marsikatera "neznana", bolj lokalna znamka ponja bistveno več od raznoraznih brendov.

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.209
2.440
113
Hvala #barvica.
Vidim pa da si reva. S hčerkam not! Ha, ha, ha!
Je pa tako, tudi oni dve sta čisto drugačni(!) ko gresta same ali z drugačno družbo notri!
Jaz ti glede uporabnosti verjamem!
Vem(!) pa tudi, da imaš sexi tagice ali drugo spodnje perilo. Za doma ali ven. Saj sem že dovolj star, da to vem!
So pa take stvari res za posebne priloižnosti.
To kar jaz v javnosti vidim je mešano, tako kot sem opisal!

p.s. podvezice? mmm nekaj novega. ali lahko mogoče še kaj več?
moraš vedeti, da moji dve sta stari 5 in 7 let.

p.s. II fuj, prokleti toporišići. men googel ni nobene napake najdu! je takoj odgovoril!

jezek

Guru
24. jul 2008
5.005
2.167
113
Hvala #barvica.
Vidim pa da si reva. S hčerkam not! Ha, ha, ha!
Je pa tako, tudi oni dve sta čisto drugačni(!) ko gresta same ali z drugačno družbo notri!
Jaz ti glede uporabnosti verjamem!
Vem(!) pa tudi, da imaš sexi tagice ali drugo spodnje perilo. Za doma ali ven. Saj sem že dovolj star, da to vem!
So pa take stvari res za posebne priloižnosti.
To kar jaz v javnosti vidim je mešano, tako kot sem opisal!

p.s. podvezice? mmm nekaj novega. ali lahko mogoče še kaj več?
moraš vedeti, da moji dve sta stari 5 in 7 let.

p.s. II fuj, prokleti toporišići. men googel ni nobene napake najdu! je takoj odgovoril!
Kako ti ves da ma ona neke seksi gate? Morda ma doma deda, kateremu je vseeno za gate, ali pa za njo....poleg pa ima enega vodovodarja, postarja, skladiscnika.....ki mu je se bolj vseeno kaj ima gor. Potem pa fura bombaž....